Àlex Casademunt ha deixat un forat en l'adolescència de molts espectadors que aquell 2001 miraven cada dilluns Operación triunfo a TVE i anaven a dormir tard per contemplar el seu primer gran xou televisiu. Un programa que va arribar a 50% de share és una marca en la nostàlgia de molts. Per això aquesta mort del jove cantant ha marcat tant la gent. I no era un concursant més. Tothom parla bé d'ell, fins i tot les seves exparelles. Al tanatori hi eren totes:

LAIA, la mare de Bruna Casademunt:

laia madre bruna casademunt GTRES

Laia, la mare de la filla del difunt, GTRES

A la vida sentimental de Casademunt destaca l'affaire que va mantenir amb Verónica Romero, Vero d'OT, i els quatre anys que va passar amb la popular cantant Merche. A banda de Laia, la mare de la seva filla Bruna i oblidant Lucía Sánchez una busca-fortunes de Mujeres y hombres y viceversa que va plantejar acusacions de maltractament en una denúncia que va ser retirada. Ara tenia nova parella, Judit Puig.

VERO D'OT, plorant al tanatori:

triunfitos rosa lopez tanatorio GTRES

Vero, GTRES

MERCHE, plorant a la sortida del tanatori:

merche ex casademunt T5

Merche plorant al cotxe, Telecinco

JUDIT, la seva parella actual, commoguda al funeral:

judit alex casademunt GTRES

Judit, la seva actual parella, GTRES

El funeral va ser religiós, i els cantants d'OT van entonar al tanatori i en català la cançó La vall del riu vermell: "Trobarem a faltar el teu somriure", segons llegien en l'estampeta amb la Moreneta que va distribuir la família. Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat