Àlex Casademunt ha deixat un forat en l'adolescència de molts espectadors que aquell 2001 miraven cada dilluns Operación triunfo a TVE i anaven a dormir tard per contemplar el seu primer gran xou televisiu. Un programa que va arribar a 50% de share és una marca en la nostàlgia de molts. Per això aquesta mort del jove cantant ha marcat tant la gent. I no era un concursant més. Tothom parla bé d'ell, fins i tot les seves exparelles. Al tanatori hi eren totes:

LAIA, la mare de Bruna Casademunt:

laia madre bruna casademunt GTRES

Laia, la mare de la filla del difunt, GTRES

A la vida sentimental de Casademunt destaca l'affaire que va mantenir amb Verónica Romero, Vero d'OT, i els quatre anys que va passar amb la popular cantant Merche. A banda de Laia, la mare de la seva filla Bruna i oblidant Lucía Sánchez una busca-fortunes de Mujeres y hombres y viceversa que va plantejar acusacions de maltractament en una denúncia que va ser retirada. Ara tenia nova parella, Judit Puig.

VERO D'OT, plorant al tanatori:

triunfitos rosa lopez tanatorio GTRES

Vero, GTRES

MERCHE, plorant a la sortida del tanatori:

merche ex casademunt T5

Merche plorant al cotxe, Telecinco

JUDIT, la seva parella actual, commoguda al funeral:

judit alex casademunt GTRES

Judit, la seva actual parella, GTRES

El funeral va ser religiós, i els cantants d'OT van entonar al tanatori i en català la cançó La vall del riu vermell: "Trobarem a faltar el teu somriure", segons llegien en l'estampeta amb la Moreneta que va distribuir la família. Descansi en pau.