Alessandro Lequio és la tercera pota del drama de la mort prematura del fill d'Ana Obregón, Aless Lequio als 27 anys per càncer d'ossos. Obregón ha passejat, exhibit i repetit el seu drama a Instagram, a les Campanades, al programa de Bertín Osborne i a les portades d'Hola, amb visites al cementiri retratades a tota portada. Però Lequio ha mantingut un perfil baix. Mai ha fet exhibició del seu dolor, i el mort era tant fill seu com d'ella. Cap culpa, cadascú gestiona el dolor com sap i sobretot com pot. Però hi ha una diferència substancial entre Lequio i Ana: ell té una altra filla i ella no. Ella no té on agafar-se per sobreviure i com diuen, si es mor un fill, embogeixes perquè és l'única manera de tirar endavant: mig boja. Així que la primera reacció de Lequio, esperadíssima, és una bufetada a Ana. Aquest és l'Instagram de l'italià el matí que s'ha publicat l'exclusiva de la filla de l'Obregón:

Escriu Aless forever, Aless per sempre, amb una foto de la seva dona María Palacios, que fa anys, enlairant la filla en comú, la petita Ginevra. Li està enviant un missatge molt clar a Ana Obregón: una nena així sí, amb un pare i una mare, biològica i que creixi en un ambient sa on Aless, el difunt, no sigui el centre d'atenció. Lequio no ha volgut parlar del tema amb la premsa rosa que l'ha trucat: "No quiero hablar de este tema”. Parlarà al seu programa de Telecinco amb Ana Rosa i per Instagram. Ginebra és la germana del difunt Aless. Ana, el nom que ha triat la mare per la nova filla, serà germana del difunt d'una altra manera. No per sang sinó per decisió d'Obregón, que necessita un motiu per viure. 

Alex Lequio GTRES
Alex Lequio GTRES

A Alessandro Lequio no queda clar en quines pàgines de la premsa rosa ubicar-lo: famosos o Casa Reial. És familiar llunyà del rei Felip i té el títol de comte, així que es mou bé pertot. El col·laborador d'Ana Rosa Quintana, popular per anunciar a Telecinco que detesta els comunistes, i va a comprar el pa amb la seva preciosa filla Ginevra. La nena és rossa com un àngel i a punt de fer 7 anys no és fàcil veure-la a les revistes però amb mascareta les fotos dels paparazzi permeten preservar-ne la identitat.

alessandro lequio ginevra GTRES

Ginevra Lequio, GTRES

Ginevra Ena Lequio Palacios és el tercer fill del comte Lequio amb tres dones diferents: Clemente amb Antonia Dell Atte, el difunt Álex amb Ana Obregón i Ginevra amb María Palacios. La nena va de rosa total look i una melena llarga. Sense col·legi acompanyava el seu pare a comprar i el detall més bufó de les fotos és que falta el crostó de la barra de pa. No costa imaginar que Ginevra tenia gana.

ginevra lequio gtres

Ginevra guapíssima, TRES

Lequio torna a la feina i a la vida familiar en contrast amb Ana Obregón que malda per superar la mort del seu únic fill sense més suport que els pares i germans. Ara té un nou motiu per viure, la petita Ana. Lequio al·lucina.