Dia de notícies intenses, quant al cor es refereix, el que s'està vivint a Telecinco durant el dissabte 26 de febrer. Si al matí el programa Socialité ha revelat que Christian Gálvez hauria trobat l'amor amb la presentadora Patricia Pardo, de la mateixa cadena, a la tarda, el programa presentat per Emma García, Viva la vida, ha donat una altra notícia relacionada amb una parella de famosos. Tot i que, lluny de ser una notícia bona, és una de dolenta. Molt. I és que es tracta, pel que sembla, d'una ruptura. Una separació que afecta el que fos polític català Albert Rivera i la cantant Malú. I és que pel que sembla els dos haurien posat punt i final a la seva relació després que es fes oficial el febrer del 2019 i el juny del 2020 naixés la seva primera filla en comú, que es diu Lucía. Una notícia a què, de moment, els principals afectats, el que fos polític i la cantant, no s'han pronunciat. Ho faran?

albert rivera malu europa press

Albert Rivera i Malú / EP

Ha estat una reflexió de Malú a les xarxes socials, el seu compte d'Instagram, la que ha fet saltar totes les alarmes. I és que a la cantant, a través de les seves xarxes socials, de tant en tant, li agrada compartir amb els seus seguidors, més d'un milió de persones, els seus sentiments. Fa cinc dies la cantant compartia un misteriós vídeo en el qual surt d'esquena càmera, amb uns texans pujats fins a gairebé els genolls, una jaqueta negra i el cabell solt. Un vídeo en el qual només s'escolta el soroll de les onades del mar i que Malú acompanya del següent text: "No sempre sabem on anem... Però sempre sabrem d'on venim... Agafa't fort a la teva essència i oblida't de ser més o menys savi... Simplement sent. Platja del Rinconcillo... Per a mi, la millor del món." Parlem d'això:

Una publicació que ha fet saltar totes les alarmes, i amb la qual el programa Viva la vida s'ha posat mans a l'obra per esbrinar si Malú i Albert Rivera han deixat la seva relació després de tres anys. Una investigació que tot sembla apuntar que sí, que els dos haurien trencat amb el que tenien. De fet el que ha cridat molt l'atenció és que la cantant ha deixat de seguir el català a Instagram. A més l'última vegada que se'ls va veure junts va ser el setembre del 2021. Fotos:

ultimes fotos malu albert rivera

Malú i Albert Rivera / TELECINCO

ultimes fotos malu albert rivera 2

Malú i Albert Rivera / TELECINCO

Una investigació, per saber què ha passat amb la parella, que ha portat a l'equip del programa de Telecinco fins a Algesires, on la cantant ha estat fa molt pocs dies amb la seva mare Pepi i filla Lola. Allà els veïns han parlat i han dit que han vist la cantant molt unida a la seva mare i filla, refugiar-se amb els seus més pròxims, entre ells els seus cosins. Malú, pel que sembla, també va explicar que de cares al pròxim estiu té una agenda atapeïda de concerts. Encara que el que crida l'atenció és el testimoni d'uns veïns de la zona que manifesten la seva preocupació per la cantant. Pel que sembla l'artista estaria passant un moment tan delicat que s'hauria quedat "molt prima i molt espatllada". Ja ho diu el refrany. Quan el riu sona, aigua porta. El mateix va passar al principi de la seva relació. Molts rumors i al final es va confirmar que estaven enamorats. Es repeteix ara la història? Ruptura a la vista?