La notícia de l’any per la premsa rosa: Albert Rivera i Malú són parella. O això és almenys el que assegura la revista Semana, que ho publica avui en exclusiva i ho du a la portada. El president de Ciutadans va tallar amb la seva nòvia anterior, Beatriz Tajuelo, el passat mes de novembre i, des d’aleshores, un munt de famoses han confessat que voldrien ocupar l’espai que l’ex de Rivera havia deixat al seu cor.

albert rivera peto instagram

@albertriveradiaz

Però ja no s’accepten més candidates i Albert Rivera ha decidit refer la seva vida al costat de la cantant Malú. A la xarxa, els fans de l’artista madrilenya i els haters del president de Ciutadans, a parts iguals, horroritzats amb la possibilitat que realment estiguin junts. En poques hores, centenars de memes inunden Twitter, fent befa de la parella. Alguns, sarcàstics. Altres, despietats:

Des dels incrèduls fins els que fan broma amb la baralla viral entre Malú i Amaia Montero, i la reacció de la cantant basca en conèixer la notícia. Ara que és públic que Rivera i la cantant estan junts, ja hi ha qui suggereix que Malú podria tornar a fer de jurat a La Voz. Aquest cop però, amb un canvi de nom: La Vox.