Publicar stories a l'estiu, i més amb les altes temperatures dels darrers dies, té els seus riscos. Empesos per la bellesa dels paratges estiuencs, per les postes de sol, per les aigües desitjables i per la felicitat afegida que es té quan no es va a la feina, de vegades podem cometre l'error de gravar vídeos que, si ens aturéssim a pensar dos segons més, ens adonaríem que tenen un punt de ridículs. És el que li ha passat al líder de Ciutadans, Albert Rivera, a jutjar per com ha rebut la xarxa les seves darreres publicacions. 

Perquè una cosa és penjar fotos com aquesta, amb la seva família, gaudint de l'horitzó i la tranquil·litat, i una altra, gravar un storie posant cara de circumstàncies, o de patró tronat d'un creuer, sense dir ni 'mu', fent una panoràmica per veure les vistes i tornant a un mateix fent el símbol del 'like' i aixecant una cella com Carlos Sobera o José Luis Rodríguez Zapatero.

A la platja de S'Olla, Menorca, a Rivera sembla que se li hagi anat l'olla. Palplantat com un estaquirot, sense badar paraula. Però el líder taronja li deu haver agafat el gust a aquesta manera d'informar de les seves vacances, perquè ha reincidit en l'estil. Ara, però, afegint-hi una beguda a la mà.

Tant laconisme, per ser generosos, ha provocat la burla dels usuaris, que li han tirat en cara a Rivera que publiqui vídeos posant aquesta cara de "galán de mediopelo":

És clar que molts prefereixen que s'estigui callat i sense dir res, no com va fer fa uns dies, quan, aprofitant que va començar les vacances pel sud d'Espanya, va arribar fins a Ceuta per fer un discurs electoral anti-immigració per satisfer els seus votants de dretes:

Els que ara posen cares bocabadats quan diu segons què, són els que l'han d'escoltar.