Rivera arriba als 40. No. No parlem dels diputats aconseguits el 10N. Parlem de l'aniversari més amarg d'Albert Rivera que celebra aquest divendres 15 de novembre. El ja exlíder de Ciutadans bufa avui 40 espelmes i entra, mai més ben dit, en quarentena. Veurem si el pastís que li regalen és de taronja o d'un negre xocolata com el seu futur com a polític. 

albert rivera trucant telefon mobil efe

Efe

Després del regal que li van fer les urnes el passat diumenge, el polític ha posat tierra de por medio i marxa amb la cua entre les cames del seu partit. La política el va obsequiar cinc dies abans amb una sonada patacada electoral. Un paquetet en forma de fracàs on només hi havia embolicadets els 10 minsos diputats que tindrà Cs al Congrés. Rivera va perdre pel camí 47 diputats des de l'abril, set més que els 40 anys que avui fa. Com celebrarà Rivera que canvia de dècada?: amb una celebració por todo lo alto no. No està per festes. "¿Fiestas sorpresas? ¡Para nada! Su cumpleaños no lo celebra a lo grande. Es más de tomar un vinito, salir a cenar y, si puede, escaparse de viaje", assenyalen fonts properes a Vanity Fair. On? "Portugal o el sur de Andalucía le chiflan".

rivera plat

@albertriveradiaz

De moment, ja va marxar carretera y manta amb Malú, aturant-se a menjar entrepans embolicats en paper de plata en un bar de carretera. Rivera bufarà espelmes lluny de Catalunya i lluny de Madrid. Potser li regalen una nova feina a Caixabanc. Potser li regalen un altre gosset per ensumar. O un pastisset d'oreos com el que van bufar Arrimadas i Villegas fa dos anys.

pastis arrimadas

@albertriveradiaz

La xarxa, mentrestant, li ha regalat molta sorna i molts memes que pot anar mirant durant tot el dia d'aniversari:

De moment, l'únic regal que segur que no rep és el que ja no li podrà fer Malú: sortir d'un pastís d'aniversari disfressada de Marilyn Monroe cantant-li allò de "Happy birthday mr. president".