Sorprenent entrevista a l'escriptor Albert Espinosa a TV3. Sorpresa perquè fa un mes s'emocionava abraçat a Pablo Motos dient "Esta será mi ultima entrevista". I sorpresa per declaracions a Eloi Vila com "M'agrada llepar a la gent" o "Ho tinc calculat, em moriré el 23 d'abril de 2023". Un dia de Sant Jordi, en què acostuma a ser dels autors més venuts.  Espinosa té 46 anys i creu que no arribarà als 50. Ha reconvertit els seus problemes de salut. Espinosa ajuda a molts malalts de càncer: "No somos cojos, somos cojonudos".

 FOTOS WEB ALBERT ESPINOSA 5

TV3

Eloi Vila sempre ronda la mort dels pares dels entrevistats: va plorar Pilar Rahola recordant la mort del seu, va emocionar-se Albert Om rememorant com moria el pare i ara Espinosa, a qui fa més por el dolor que la mort, recorda com el seu pare va morir de càncer: "Soc partidari de l'eutanàsia". Sobre la tercera temporada de Polseres vermelles ni afirma ni desmenteix. Abans dels 50 només té previst fer "una pel·li, tres llibres i una sèrie que necessito fer" però no diu quina.

FOTOS WEB ALBERT ESPINOSA 9

TV3

Espinosa: "Jo havia de morir als 15 anys, i no em moria Eloi. Era a un hospital per morir, de pal·liatius, i no em moria. Soc molt revoltoso". Habitual humor negre d'Espinosa. I habitual premsa rosa d'Eloi Vila. Haurà fet moltes entrevistes Espinosa però a cap on li preguntin per si té parella o fills. De nòvios o nòvies no en parla però sí de canalla: "Jo fills no en tindré. El meu càncer s'hereta en el 99% dels casos. És complicat pels pares de nens amb càncer. A la sèrie no sortien pares de nens amb càncer. No m'atrevia."

espinosa al cotxe tv3

TV3

El programa segueix patint el seu nou i mal horari després de Control T: un injust i fluix 4,4% d'audiència. Espinosa fa un regal als espectadors que van ser fidels a TV3, els va descobrir el secret d'Al cotxe: "Feu una feina meravellosa: parlar de la mort, el dolor i la tristor". Al final Albert Espinosa xupa Eloi Vila i els espectadors queden amb ganes que els dilluns de la temporada 2020, abans d'Al cotxe i les seves entrevistes a famosos sense pare, s'emeti la tercera temporada de Polseres vermelles.