De tots els personatges televisius que han passat per Telecinco, Alba Carrillo és d'aquells que té la metxa tan curta que en qualsevol moment et podia fer esclatar tot un programa. Saltava a la fama per la seva trajectòria com a model, però més endavant es convertia en carn de realities i televisió, una de les estrelles de la cadena. Tot i que era espectacularment guapa, el que més interessava al públic era tot el llistat de xicots VIP que havia conquistat, una llarga llista que sembla no acabar-se, entre tots els famosos que han passat pels seus braços, tothom recorda el seu divorci estrella amb el tenista Feliciano López. Aviat farà vint anys de la seva boda i tots dos es continuen estirant els cabells, una història interminable.

Alba Carrillo i Feliciano Lopez  / Revista ¡Hola!
Alba Carrillo i Feliciano López el dia de la boda  / Revista ¡Hola!
Alba Carrillo divorci   Revista hola
Alba Carrillo quan va anunciar el seu divorci a la revista ¡Hola!, l'inici de la guerra mediàtica 

Alba Carrillo és exigent i la majoria de pretendents que han passat pel seu cor no li han acabat de fer mai el pes. Semblava que el seu romanç amb el tenista havia de ser la història eterna, que havia trobat el seu príncep blau, però tan sols onze mesos més tard de la famosa boda, Feliciano li demanava el divorci ficant-se en un pou sense sortida: una exparella i una exsogra que no li perdonarien mai la traïció. Després de la seva ruptura, Alba Carillo ha continuat provant sort amb altres VIPs del panorama, però tots li han sortit granota i insípids, no en pot treure tant suc com de Feliciano López. Ho vam conèixer tot sobre l'escàndol, la intimitat del tenista i inclús la família que l'envoltava, però, per si ens pensàvem que ho sabíem tot, en l'última aparició pública de la col·laboradora encara ha deixat anar una perla que desconeixíem.

Recentment, assegurava que el tenista no sabia ni organitzar la seva pròpia nevera, és a dir, que era incapaç d'espavilar-se solet, unes declaracions polèmiques que van molestar al tenista i bé, uns dies més tard ha tornat a carregar contra seva. Alba Carrillo ha assistit a l'últim concert d'Andy i Lucas i la premsa més tafanera li ha preguntat sobre el tenista i les seves últimes declaracions. Ella no anava a quedar-se callada i ha ficat més llenya al foc. La revista SEMANA ha pogut parlar amb ella, i ha dit el següent: "Yo creo que la única cosa en la que él y yo estamos de acuerdo, porque en política y en todo somos super antagónicos, es que casarnos fue un auténtico fracaso. Mira, yo le conozco y sé cómo es él porque hemos compartido lecho y sé que hay cosas que hace ver que no le molestan, pero luego sí le molestan. Aunque no lo parezca, es humano."  Es veu que el tenista té una clara obsessió en tot el que es publica d'ell. 

"¿Tú crees que Feliciano googlea su nombre? Sí, sí. Pero no es que lo crea. Es que lo sé y lo confirmo. Él tiene las notificaciones activadas. Sí, sí se entera. No me tires de la lengua… Ahora resulta que se ha reconvertido en personaje televisivo, pero mira, perdona, esto no es un cajón de sastre y no cabemos todos. ¿Usted no era deportista? Me parece muy bien que ahora quiera ser televisivo, pero no tiene la gracia ni el salero. No la tiene." Així de clar ho responia, aquesta és un dels secrets obsessius que no coneixíem, sembla doncs que Feliciano sempre té l'ull al mòbil per saber tot el que es comenta, ni que fos una estrella internacional, tan sols li regala minuts de fama la seva ex que no oblida el passat. 

Una guerra infinita que confirma el refrany de: on hi havia foc, encara queden cendres...

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!