Antonio García Ferreras és l'home fort de La Sexta, el director de la cadena que no explica qui la dirigeix, el cap dels Serveis informatius d'una tele que tota és Informatius i política. Posat al servei del Reial Madrid com a excap de comunicació de Florentino Pérez. Ara té la dèria del cas Negreira, com si fos un cas de corrupció al govern. És el periodista de capçalera de Pedro Sánchez, a qui concedeix les entrevistes, i és furibundament anti-independentista, fins al punt de difondre fake news a dojo sobre Catalunya. Ferreras necessita vacances i se les agafa com Letícia: abans d'hora. Aquest divendres ja no ha fet Al rojo vivo i hi ha posat una presentadora catalana. Per dissimular. És Vero Sanz:

DIJOUS AL ROJO VIVO

Antonio G. Ferreras La 6
Antonio G. Ferreras La 6

DIVENDRES AL ROJO VIVO

Vero Sanz Al rojo vivo La Sexta
Vero Sanz Al rojo vivo La Sexta
Vero Sanz Insatgram
Vero Sanz Instagram

Vero Sanz està mig espantada pel repte de substituir el seu jefe, una icona de La Sexta i un periodista temut i criticat, Ferreras. Escriu a Instagram "Cuando de repente te tienes que poner AHÍ". En majúscules, per respecte És la co-presentadora amb José Yélamo del programa dels dissabtes a la nit, que ja no és La Sexta Noche sinó La Sexta Xplica, una reformulació en forma de debat després de fer fora Eduardo Inda i Paco Marhuenda. Ni així han salvat el programa que s'ensorra d'audiència. Vero Sanz és una professional del mitjà que ha fet tots els papers de l'auca. A Catalunya ha fet tele en català. A Barça Tv en la primera etapa de Joan Laporta. A TV3 ha fet poca cosa, va sonar com a reportera del programa de Júlia Otero on treballa el seu marit, Òscar Rodríguez. Com a experta en futbol era tertuliana de Divendres el magazine d'Espartac Peran i Xavi Coral. Una culer empedreïda a Al rojo vivo, programa oficial del Reial Madrid.

Vero Sanz TV3
Vero Sanz, programa Divendres, any 2010 TV3

Fa 13 anys que no surt a TV3 perquè ha fet carrera a Espanya i en castellà. La catalana de 41 anys ha estat presentadora de Mediaset a Las mañanas de Cuatro i a la TV pública del PP, Telemadrid, presentant Buenos días Madrid. Telegènica, professional, un punt freda però molt correcta, dona el to típic de les presentadores de La Sexta, totes vestides igual i amb similar posat i inflexió de veu a càmera. Marca de la casa. El seu marit és una cara més coneguda de TV3, Òscar Rodríguez. El rosset dels programes de Júlia Otero.

oscar de vero la 6

Òscar Rodríguez, La Sexta

El periodista català Òscar Rodríguez forma part de les cares conegudes de la història de TV3. Va començar com "el becari" de La columna, el recordat programa de Júlia Otero a la sobretaula de TV3. Després el vam veure a diferents programes de la productora d'Otero a TVE i TV3 com Las cerezas. OIK mntns? o No em ratllis!. Durant un temps va ser el director del programa Estación La Setxa, un espai de meteorologia de la cadena de Ferreras. Per això va ser entrevistat, no com a meteoròleg, que no ho és, sinó com l'expert de la cadena en clima. A Vero Sanz li queia la bava. Són una parella poc coneguda de les revistes del cor, consolidada i professional. Tenen dues filles:

Al rojo vivo serà un programa menys grandiloqüent els dies que el presenti Vero Sanz. Amb ella segur que hi ha "Más periodismo".