TV3 ja està preparant la nova temporada 2024-25 i ho farà amb el mateix equip directiu però amb un canvi en la joia de la corona de la cadena: els Telenotícies. Ja fa mesos que els equips de la casa i de fora de la casa estudien tot el que suposa una nova imatge, una rentada de cara als TN: platós, grafismes, sintonies, contingut... L'últim cop que hi va haver canvi de format de TN va ser l'any 2014 i van triar per fer el TN Vespre un corresponsal que mai havia presentat TN: Toni Cruanyes. Encara avui és un èxit. Un dissenyador gràfic, Àlex Malvehy, ha visualitzat com serà el nou plató, a partir de tota la informació existent sobre els nous TN. El resultat serà molt aproximat a aquest. Vídeo:

Nou plató TN TV3
Nou plató TN TV3
Plànol nou Telenotícies, twitter
Plànol nou Telenotícies, twitter

El dissenyador recull els plànols que ja va publicar EN Blau fa uns dies en què es pot comprovar que hi haurà un plató de LEDS efecte envoltant amb una taula rodona pels presentadors i diferents espais per posar-hi Esports, El Temps... EN Blau va informar en exclusiva quina és la data prevista de l'estrena, 28 d'octubre. O com dirien els nord-americans (que escolliran entre Biden i Trump el 5 de novembre) l'últim dilluns d'octubre. Queda tot l'estiu per fer els ajustos que calgui i deixar-ho tot a punt per a la gran estrena. El color vermell que ha fet servir el dissenyador no és el definitiu. Només és una projecció de la informació de què es disposa fins ara per on aniran els trets. Els espectadors tenen curiositat per saber tot de les sintonies o els logos.

Nou plató del TN, twiter
Nou plató del TN, twiter

El canvi afectarà els quatre TN: el Comarques de Pere Bosch, el programa líder de les dues del migdia, el que fa més país. Raquel Sans i Xavi Coral fan el TN Migdia que abans feia Carles Prats però va marxar a fer Documentals. Raquel Sans va fer de Corresponsal als EUA. Coral també va aterrar al TN Migdia venint de la corresponsalia de Brussel·les. Ramon Pellicer triomfa el TN Cap de Setmana, farà 64 anys i és un periodista admirat, estimat, valorat i líder. Agrada molt als espectadors. I la figura clau, Toni Cruanyes.

toni cruanyes anell de casat a la dreta tv3 11 958x630
Cruanyes a Israel, TV3

Cruanyes fa més de 10 anys que edita i presenta la joia de TV3, el TN Vespre, se'l nota a gust fent el que fa i ha connectat amb la gran majoria dels espectadors. És cada dia el programa més vist de totes les teles. De moment, es prepara el que es veu, el plató. A l'octubre, el resultat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!