La setmana que Amaia d'Espanya triomfava al Primavera Sound ha revolucionat les xarxes, un altre cop. L'última va ser per penjar una foto del seu cul en primer pla i les xarxes li diguessin culona. Ara ha penjat una foto on se li veu l'aixella sense depilar. Una lluita personal que ja va encetar públicament a OT, quan va reconèixer "Soy muy peluda" i acceptava la tirania de passar-se una fulla d'afaitar per la zona axilar. Allò era perquè tenia una gala setmanal a TVE. Ara que els bombin a tots:

amaia3

TVE

 

A post shared by Amaia (@amaia_ot2017) on

Els fans i els detractors, a la guerra.

  • amaiamartinn_@karmevintitres un tío puede tener una selva en el sobaco sin q le digan nada y una tía no? si a ella no le da la puta gana de depilarse es asunto suyo y no eres nadie para opinar. si el cuerpo humano es asi será por algo, digo yo. Las tías no tenemos porq vivir esclavizadas y no deberíamos de vivir siempre con esa preocupacion.
  • carlos_lucas98 Tendrás ahí a tarzan, madre santa
  • _majo_engra Me encanta que se la sople todo
  • el_mundo_de_la_ilu o sea que para ser decidida y libre y segura hay que dejarse la mata en el sobaquillo...

amaia primavera sound EFE

EFE

Serà per la polèmica que l'actuació al Primavera Sound la va fer abrigada? Al Fòrum on se celebra el festival fa fred fins i tot a l'estiu així que es tapa no per cap altra cosa. Segur que sota el braç Amaia hi té "matolls", "esquirols", "una selva" o com li diuen la majoria de persones, una cosa meravellosa que no és feminisme. Es diu llibertat.