Aitana d'OT és una catalana que triomfa al món de la música: 10 milions de visites en 10 hores. En una entrevista a El país ha parlat de dos temes: Catalunya i diners. Quanta setmanada s'ha de donar als menors? Xuxes, cines, refrescos... tot és car i gasten, i de vacances més. Els experts recomanen que aprenguin a gestionar-se els diners. La triunfita catalana revela, amb 19 anys acabats de fer, que abans de l'Acadèmia de TVE, quan era anònima i menor d'edat, els seus pares li donaven de setmanada 40 euros. Per coca-coles:

 

A post shared by AITANA (@aitana_ot2017) on

Ara Coca-cola la paga a ella per promocionar-se. Aitana és una estrella, va quedar segona del concurs de TVE. Vol marxar a viure a Madrid. Ha descobert que ha de pagar a Hisenda: "Yo era una ignorante de la vida. Me vino mi padre y me dijo, 'de lo que cobras, tal y tal va a Hacienda'. Y yo: '¡Pero qué ha pasado!', 'Hosti, yo no sabía esto'. Así que ahorro mucho, para mí y para Hacienda". Santa ingenuïtat. I el tema català?

 

A post shared by AITANA (@aitana_ot2017) on

El diari de PRISA segueix amb la dèria de la foto amb l'alcalde independentista, del PDeCat, de Sant Climent de Llobregat: ell amb llaç, ella amb jersei groc signant al llibre de visites. Respon com és ella: "Nadie me explicó lo que había pasado en Cataluña. Así que me puse una camiseta amarilla, porque me gusta el amarillo. Y se lió parda. No quise opinar, dijese lo que dijese me lo iban a recriminar, pero empecé a poner corazones amarillos en redes, no sé por qué, me dio rabia. Ese día iba a ir al cine y me quedé llorando en casa. Soy un poco sensible, a ver si aprendo ya".

 

A post shared by AITANA (@aitana_ot2017) on

L'entrevistadora burxa en la nena de 19 anys per si confessa que demana la llibertat dels presos polítics i li dona un titular que l'ensorri a Espanya i li repregunta "Pues en la imagen promocional de Teléfono lleva tres rayas amarillas en la cara". Resposta meravellosa d'Aitana: "Ah. Pues ni caí".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat