Espanya té un problema quan dels tres colors bàsics, vermell, blau i groc, un fa nosa. Després del ridícul a la Final de Copa del rei amb els piolíns (un ocell groc pintat al vaixell on dormien a Barcelona) retirant bufandes i samarretes grogues, ara toca nova escandalera perquè el color favorit d'una de les cantants catalanes de Operación triunfo, Aitana, és el groc. La nena de 18 anys de Sant Climent de Llobregat ja va suportar que la critiquessin per anar de groga a veure el seu alcalde del PDeCAT i en la seva primera entrevista a TV3, acompanyada d'Ana Guerra, van triar totes dues el groc. Un momentàs televisiu del programa Tot es mou:

aitana groc  instagram

@aitana_ot2017

aitana tv3

TV3

La noia és un encant. Aitana va estar natural, simpàtica i va desmuntar la gran mentida de l'adoctrinament a les escoles catalanes: una noia de 18 anys escolaritzada al país se sentia més còmoda expressant-se en un castellà fluid alhora que en un català que no és la seva llengua materna. Coneix els dos idiomes i es va expressar en tots dos. Impecable. Però quan canten "Pa mala yo" el col·laborador Ernest Cauhé burxa en com de dolentotes són Aitana i Ana Guerra. Van de groc! 

Cauhé està molt hàbil quan els dona un consell "No vengáis a TV3 de amarilllo que se malinterpreta" i Ana Guerra contesta "Yo voy a hacer lo que me dé la gana". Sembla que literalment diu "Cuando me salga del higo"Pilar Rahola les aplaudiex des de l'altra punta del plató: "Cantáis muy bien y me gusta el amarillo". Si diumenge guanya Eurovisió Alfred, Espanya implosionarà i Llarena imputarà Tinet Rubira, director d'OT.

lo malo groc tv3

TV3

Els problemes amb el groc a TV3 vénen de lluny. En Blau ja va avançar en exclusiva que a Helena Garcia Melero no li van permetre vestir de groc en cap dels tres canvis de vestuari de La Marató, i un dels seus vestits triats era d'aquest color. Llàstima que no coincidissin Melero i les triunfitas. Hi ha tema.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat