Un diputat de Vox al Congreso de los diputados, Agustín Rosety, és exmilitar retirat (general d'Infanteria). Ve d'Andalusia, primer territori on la ultradreta va tenir representació parlamentària. Amb tot això, ultradretà, exmilitar i andalús, ha reaccionat homofòbicament contra una campanya d'homes amb faldilla. Els nois reivindiquen que cadascú es vesteixi com vulgui i es posen faldilla contra els estereotips de gènere en la roba. Rosety, de 73 anys, reclama que facin la mili 18 mesos a "fusiles" carregant armes a peu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇪🇸EL HIDALGO ESPAÑOL🇪🇸 (@elhidalgo_espanol) on

El comentari d'odi als gays ha merescut resposta d'un presentador gay i català: Nando Escribano. L'ex de Telecinco s'afegeix a Blas Cantó en la guerra contra la ultradreta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nando Escribano (@nandoescribano) on

Nando Escribano està brillant: "Estoy convencido que tú te pones la falda a escondidas". Sap de què parla: homofòbia que amaga homosexualitat reprimida. I un detall molt encertat: "La mili que la haga Abascal primero, ¿no?". El megapatriota i fanàtic de l'Exèrcit Santiago Abascal va demanar pròrrogues per no fer el servei militar obligatori quan era regidor del PP amb 23 anys. I aleshores  Aznar va eliminar la mili. Fatxes, homòfobs i barruts.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat