Ágatha Ruiz de la Prada ha sorprès tothom a la presentació de l’espectacle ‘Mucho arte: un flamenco diferente’, aquest dilluns al teatre La Latina de Madrid, quan s’ha plantat al davant de la premsa amb una cadira de rodes. Empesa per una amiga, la dissenyadora madrilenya portava la cama esquerra enguixada. El motiu, un accident de moto la setmana passada.

agatha ruiz de la prada cadira rodes gtres

GTRES

L’exdona de Pedro J. Ramírez va tranquil·litzar els periodistes i els va explicar que es troba bé, malgrat que s’ha trencat un os de la cama. Dilluns, dia 20 de maig, Ágatha Ruiz de la Prada anava de paquet a la moto d’una amiga: “Pasamos por un sitio en el que había un bolardo y ella iba a toda velocidad”, amb tan mala fortuna que es van estimbar. Ara té per davant sis setmanes amb el guix i anant amb la cadira de rodes.

Però qualsevol mala notícia té la seva part positiva i Ágatha Ruiz de la Prada té una capacitat d’empatia tan gran que ja ha sabut donar la volta a la seva situació: “Romperme la pierna me ha enseñado que tenemos que ayudar más a la movilidad de las personas”, assegura a la premsa.

agatha ruiz de la prada gtres

GTRES

Quina manera de llevar-te amb el peu esquerre, Ágatha. Literalment.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat