Teresa Bueyes, més coneguda com “l’advocada dels famosos”, ha protagonitzat unes inesperades declaracions a El programa del verano (Telecinco), en què ha afirmat que estava “farta” de Carrillo i que deixava de representar-la legalment.

Bueyes ha entrat per sorpresa via telefònica al programa per desmentir que s'hagués extralimitat en les seves tasques com a advocada. Hi havia rumors sobre que s’hauria beneficiat de les aparicions a televisió de la model fent tasques de “representació artística”.

teresa bueyes telecinco

Fes click a la imatge per veure el vídeo

“Jo he cobrat els meus honoraris per la meva tasca com advocada, no per representació artística”, ha aclarit. Bueyes i Carrillo, a banda de la relació professional que tenen, són amigues de fa anys. Aquest és un dels motius principals que han portat l’advocada a renunciar a la defensa de l'exconcursant de Supervivientes, que des de la seva tornada del reality solament s’ha comunicat amb ella per Whatsapp.

“Les amigues es truquen per telèfon, parlen i es comuniquen”, explica l’advocada notablement afectada, que també ha confessat no li “compensa” representar Carrillo perquè li està afectant la imatge pública. Tot i que l’exparella de Feliciano López no s’ha manifestat públicament, Bueyes ha dit que abans d’entrar al programa li ha enviat un missatge al mòbil.