El cas d'Adrià Carrasco és un altre fiasco policial i judicial de la repressió anti-indepe espanyola. Va ser perseguit per terrorista, literalment, cosa que li va suposar ser investigat per un tribunal excepcional per terroristes com l'Audiència Nacional. Va haver d'exiliar-se a Brussel·les per por a acabar a la presó sense proves i ara, tres anys després, s'arxiva el seu cas precisament per "falta de proves". Ha tornat a Catalunya i així ho explica la ràdio Nacional de Catalunya:

adria carrasco tamarta TV3

Adrià i Tamara Carrasco, TV3

Catalunya Ràdio i la seva emissora de notícies, Catalunya informació, difonen que Carrasco va "fugir" a Bèlgica el 2018. Serà una badada, còpia d'un teletip d'agència espanyola, desídia o convicció periodística. Però els oients habituals de l'emissora han al·lucinat amb el discurs dels repressors assumit per la ràdio de la Generalitat. Bea Talegón també se'n fa creus:

adria carrasco ACN 

Adrià Carrasco, fugit o exiliat?, ACN

Fugit o exiliat? Amb tants VIP a l'estranger, de l'emèrit al president Puigdemont, a la redacció de la ràdio es fan un embolic. O no. El tuit segueix publicat 5 hores després de perpetrar-se.

------

tuit catalunya informacio adria carrasco