Ada Colau va fer-se popular com a cara visible de la Plataforma anti-desnonaments (PAH: Plataforma Anti Hipoteques) especialment a La Sexta Noche. L'alcaldessa de Barcelona deu part de la seva fama al programa d'Iñaki López i aquest dissabte a la nit hi ha tornat per fer un reportatge que mai hem vist a TV3: la famíla Colau.

fills colau la sexta

La Sexta

Per primer cop a TV veiem els seus dos fills (sense pixelar, com fa habitualment a instagram) amb les tres germanes d'Ada Colau. Surt de l'alcaldia, recull els nens a escola i puja a peu a un pis sense ascensor on viuen les germanes Colau. Andrea Ropero li fa a l'alcaldessa la pregunta absurda de l'any "Pero, entre vosotros, ¿habláis en catalán?". España, 2019.

germanes colau la 6

La Sexta

La secció Lo que no sabías de amenaça mostrar la intimitat dels candidats a la reelecció del mes de maig. Ens assabentem que Ada Colau té 3 germanes per part de mare i dos més a Madrid per part de pare, Veiem imatges de cuines i saletes d'estar i declaracions com les de Colau: "Tomo dos cafés al día, no más que soy muy nerviosa. He dejado de fumar. He fracasado en mi idea de ir al gimnasio. No me da la vida para dedicarme a la cocina. Carmena hace magdalenas pero no tiene hijos pequeños". Mentre berenen, la presentadora se sorprèn "¿Compras leche catalana?" S'intueix el tetrabrik de la marca Llet Nostra i Ropero flipa. Colau aclareix: "Pues mira, sí. Hay que hacer compra de proximidad".

tota la familia colau la 6

La Sexta

L'alcaldessa recorda que la família és exvotant socialista, torna a negar que s'hagi anat a viure a Pedralbes i segueix al pis de sempre que no mostra al reportatge, al barri del Camp d'En Grassot a Gràcia. Torna a dir que del sou formal d'alcaldessa, 100 mil euros l'any, ella només es queda 2.200 mensuals en 14 pagues i la resta és per a donatius. L'oposició va votar en contra d'abaixar-se tots el sou. Sabem que la mare de Colau discrepa del sou baix i Colau explica que és política per vocació, no per diners. La família li diu "Podries fer-te eurodiputada". A Brussel·les podrà parlar més llengües i La Sexta podrà seguir al·lucinant que parli en català amb la família i begui llet de vaques catalanes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat