‘El Hormiguero’ d’aquesta nit quedarà gravat, per sempre, a la retina dels espectadors. I de Pablo Motos. Tots ells, testimonis d’un moment crític del programa, que ha estat a punt d’acabar en tragèdia quan un dels col·laboradors s’ha començat a ofegar en directe, rodejat d’un munt de flames.

hormiguero accident

Antena 3

La seqüència és la següent. Després de l’entrevista d’ahir dilluns amb els actors Ricardo i Chino Darín, el presentador va donar pas a la secció de ciència que condueix el televisiu Marron. El company de Motos va proposar mostrar a l’audiència com un col·laborador del programa, en Keller, se submergia en una piscina amb metà líquid i flames a la superfície. “Las aguas ardientes”, explicava. Perquè en Keller pogués respirar dins de la peixera, el treballador d’‘El Hormiguero’ tenia un tub. Però abans de començar l’experiment, un error va fer que li fos impossible respirar. En Marron hi va calar foc i en Keller gairebé s’ofega. Aquest és el vídeo del moment: intenta sortir, però no pot. Sota l’aigua s’asfixia i fora hi ha un munt de flames. El públic crida.

Tal com s’observa a les imatges, l’instant anterior a l’accident en Keller fa que no amb la mà. Sabia que alguna cosa no anava bé. Però la màscara protectora va impedir que en Marron veiés el gest del seu company. Un descuit que podria haver acabat com el rosari de l’aurora.

foc el hormiguero pablo motos antena 3

foc el hormiguero extintor antena 3

pablo motos antena 3

Antena 3

Malgrat l'aparositat de l'accident, tot ha quedat en un no res. El presentador i els dos col·laboradors van gravar un vídeo després del programa per explicar que tot havia acabat bé:

No és la primera vegada que algú es juga la vida a ‘El Hormiguero’. Fa 11 anys, Pablo Motos i el mateix Marron van estar a punt de morir asfixiats en una urna plena de porexpan. I aquesta primavera, la mediàtica Pilar Rubio va acabar intoxicada mentre preparava la seva secció i cremava samarretes. Professió d'alt risc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat