El gremi d'actors està molt enfadat per com s'ha gestionat la pandèmia i el confinament contra el sector de la Cultura. Són molts els artistes que clamen per treballar en condicions de seguretat òptimes per a tots els espectadors. Teatres i Sales de concerts pateixen restriccions del Ministerio i de la Conselleria de torn. En el cas de Salvador Illa, tenia aquesta campanya un paper difícil: presentar la seva proposta cultural i que algun actor conegut li fes la presentació. L'ha trobat, és un dels més estimats del país: l'Abel Folk.

salvador illa abel folk psc

Abel Folk en l'acte electoral d'Illa, PSC

La llibertat de cadascú permet que Joel Joan demani el vot per Primàries Catalunya, Lluís Marco faci proselitisme de Junts, Josep Maria Mainat sigui partidari d'ERC o Lluís Llach per la CUP. I en plena pandèmia té mèrit que un actor es mulli pel ministre de Sanitat i ara candidat. El país es fa gran i és senyal de salut democràtica que els famosos revelin les seves preferències de president de la Generalitat.

abel folk illa psc

illa folk psc

El candidat i l'actor sobre fons vermell, PSC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abel Folk (@abel.folk)

Abel Folk és actor a sèries des de TV3 a Antena 3, de Secrets de família a La Valla. O de doblador amb aquella veuarra. És cèlebre el seu Pierce Brosman, especialment fent de 007. En temps de campanya electoral cada gest compta. I Abel Folk, meravellós actor, productor i director, s'ha mullat. Tant de bo més ho fessin.