La icònica jaqueta de cuir blanc i negre que Michael Jackson va utilitzar durant un anunci de Pepsi el 1984 es va vendre per 250.000 lliures, la qual cosa equival a 286.000 euros, en una subhasta a Londres. La peça va ser venuda per Propstore, una tenda en línia que s'especialitza en la venda d'articles de col·lecció de pel·lícules, música i entreteniment, i que compta amb una secció de subhastes en línia on pots licitar per articles de col·lecció.

Michael Jackson

El cert és que l'anunci de Pepsi, en el qual es veu Michael Jackson interpretant el seu èxit 'Billie Jean', es recorda per un incident en el qual el cabell del cantant es va incendiar en ple rodatge, provocant-lo greus cremades. Es pot destacar, que tal com explica Euronews, en aquell moment portava una altra jaqueta. La jaqueta de l'intèrpret de 'Thriller' va ser una de les més de 200 peces de records musicals i cinematogràfics venudes, juntament amb una jaqueta de George Michael, que portava el difunt cantant de Wham! en el vídeo musical 'I knew you were waiting (for ne)' i es va vendre per 93.750 lliures (107.400 euros) i un postís que va pertànyer a la famosa Amy Winehouse, que es va vendre per 18.750 lliures (21.500 euros). La venda de la jaqueta és un recordatori de l'impacte durador que Michael Jackson va tenir en la cultura popular. La jaqueta és un símbol icònic de la dècada de 1980, i continua sent una de les peces de roba més reconeixibles del món.

S'estrenarà un documental de Michael Jackson pels 40 anys de 'Thriller'

Tal com indica Crònica Viva en el seu lloc web, un dels àlbums més importants de la història de la música és 'Thriller', estrenat el 30 de novembre de 1982. Aquest àlbum va tenir èxits com a 'Beat it', 'Billie Jean', 'P.Y.T (Pretty Young Thing)' i la cançó que li dona nom al treball d'estudi, 'Thriller'. Com és ben sabut, a més, aquest àlbum va comptar amb diversos videoclips icònics que li van permetre a Michael Jackson guanyar múltiples premis posicionant-ho com un dels millors discos del famós.

Ara que ja han transcorregut 41 anys des d'aquell moment, s'ha anunciat l'estrena d'un documental on s'honra una de les joies musicals més importants dels últims temps. Presumptament, 'Thriller 40' reunirà entrevistes exclusives d'artistes importants de l'actualitat on donaran la seva opinió sobre l'àlbum més venut de la història. Entre els artistes que apareixeran al film ressonen els noms de: Usher, Will.i.am i Mary J. Blige, segons l'assenyalat per l'esmentat mitjà.

De què tractarà el documental de Michael Jackson?

El documental de Michael Jackson inclourà el procés de producció de l'àlbum, des d'escenes mai abans vistes del rei del pop en l'estudi fins a la creació del famós 'Moonwalker', que es va realitzar per primera vegada en el Motown 25 de 1983. 'Thriller 40' té previst estrenar-se el proper 2 de desembre a la plataforma digital de Paramount+. El nou documental de Michael Jackson estarà sota la direcció de Nelson George, que també va estar involucrat en el també documental musical 'Brooklyn Boheme'.