Tic-tac... En algunes parts del món ja és 2023, però aquí al sud-oest d'Europa encara ens falten unes quantes hores. Estem totes les famílies deixant-ho tot preparat perquè aquesta nit visquem un últim sopar espectacular atapeït de marisc, peix fresc, olives farcides d'anxoves i molt raïm. El carilló sonarà en poc menys de sis hores i els nervis estan a flor de pell, igual que en l'entorn de Laura Escanes, la qual per primera vegada en anys viurà les Campanades i el pas de 2022 a 2023 sense Risto Mejide.

L'influencera catalana es troba al poble de Sacedón (Guadalajara, Castella-La Mancha) passant les últimes hores del 2022 amb part del seu nucli més dur. Al seu costat hi serà Roma Mejide, la filla que té en comú amb Risto, amb qui ha anat a visitar un llac aquest matí. També estarà acompanyada d'Álvaro de Luna i de Clara Flila, una tiktoker amb milions de seguidors, que ha revelat el lloc de la majestuosa mansió on passaran aquesta entrada d'any. Ha gravat la cursa popular de Sacedón.

Carla Flila Stories IG
Carla Flila Stories IG
Carla Flila IG stories
Carla Flila IG stories
Roma amb Laura en un llac de Guadalajara IG stories
Roma amb Laura a un llac de Guadalajara IG stories

Guitarrista

No sabíem de l'afició de Laura Escanes per la guitarra. La filla d'Anna Espinosa, més coneguda com la mama indepe de Lauri, sorprèn amb aquesta foto guitarra en mà. Pujada a un banc i amb ulleres de sol molt cool, Escanes aguanta la guitarra alhora que també aguanta una copa de vi blanc. Brutal pla de dissabte al matí. Desconnexió per a rememorar aquest 2022, girar full d'allò dolent, quedar-te amb les coses bones i afrontar un 2023 carregat d'energia. Serà un gran any per a Laura. És del milloret que té l'star-system espanyol. Feliç any, maca.

Laura Escanes IG stories
Laura Escanes IG stories

L'últim ball de l'any

El ball també és un altre dels punts forts de la mama de Roma. Escanes té molt art movent els malucs i ho fa amb la millor plataforma possible, el TikTok de la seva amiga Carla. Flila disposa de 3'6 milions de followers i el ball seu amb Laura ja l'han vist més de 340.000 persones. És un must la seva visualització: estil, ritme, coordinació i glamur. S'ho passaran pipa aquesta nit.

@carlaflila

Últim bailecito de l'año✨

♬ so original - Luis Angel Orosco

Álvaro de Luna viurà el primer minut de 2023 amb Escanes

Es veu que Escanes ha anat amb amics a aquesta casa, en la qual en principi passarà els propers tres dies. A l'Instagram del cantant Álvaro de Luna es veu clarament que està a la mateixa casa de Sacedón i que menjarà el raïm a pocs metres de la seva amiga especial. La pregunta que es fa tothom és... per on veuran les Campanades? Imás TV (la tele local de Castella La-Manxa), Antena 3 (amb Pedroche i Chicote), La 1 (amb Ana Obregón i Los Morancos), La Sexta (amb Cristina Pardo i Dani Mateo)... o Telecinco, amb Mariló Montero i... Risto Mejide! Facin les seves apostes.

Álvaro de Luna en les històries de Laura Escanes IG stories
Álvaro de Luna a les històries de Laura Escanes IG stories
Álvaro de Luna, al mateix llac en el qual han anat Laura Escanes i Roma . IG stories
Álvaro de Luna, al mateix llac en el qual han anat Laura Escanes i Roma . IG stories