A la curta edat de 10 anys, North West, la primogènita de Kim Kardashian i Kanye West, ha deixat tots sorpresos amb les seves grans aspiracions al món dels negocis. La jove hereva d'una de les famílies més influents de Hollywood ha concedit la seva primera entrevista per a la revista 'i-D's', on ha compartit els seus somnis i ambicions, que van molt més enllà de ser una celebritat infantil.

Sent la filla de dues celebritats de renom mundial, North West és conscient que, en pocs anys, heretarà una responsabilitat significativa. En aquesta entrevista per a l'edició tardor/hivern de 2023, comparteix obertament els seus pensaments i les seves visions sobre el futur. North es descriu a si mateixa com "la millor de tots els temps" i revela la seva passió pel cant, encara que estableixi una inclinació encara major per l'actuació. La seva cançó favorita resulta ser 'Through the Wire', interpretada pel seu propi pare. En descriure la seva vida, utilitza tres paraules: beneïda, meravellosa i genial.

North West, la pròxima empresària en ascens

Quan li van preguntar: "què desitges ser quan siguis gran?", la filla gran de Kim Kardashian va respondre: "Jugadora de bàsquet, una rapera, um... Bé, quan tenia set anys volia ser boxejadora. Però ara no vull ser boxejadora. Faré art de forma paral·lela. Quan tingui tretze anys vull passejar gossos, guanyar diners per comprar materials d'art, perquè tot per aquí és molt car. Llavors, una rapera, una jugadora de bàsquet i jo faré obres d'art que vendré". Tanmateix, el que més va cridar l'atenció va ser el seu interès pel món business. "Algun dia vull ser propietària de Yeezy i SKIMS, i vull ser propietària d'un negoci", va afirmar. Aquest desig sembla estar recolzat per Kim, que aspira que North superi la seva pròpia germana, Kylie Jenner, obtenint el títol de la bilionària més jove.

D'aquesta manera, la primogènita de Kim Kardashian i Kanye West sembla tenir un futur prometedor com a emprenedora des de primerenca edat. A mesura que la seva família roman en el centre d'atenció, North també ha mostrat un primerenc interès en la moda i la indústria de la bellesa. De fet, segons informes de 'Page Six', l'Oficina de Patents i Marques Registrades dels Estats Units ha rebut sol·licituds per patentar els noms dels quatre fills de Kim Kardashian. No obstant això, ha estat North qui ha sobresortit en involucrar-se en diversos projectes comercials de gran rellevància.

La influència de North West: més de 17,2 milions de seguidors en TikTok

Segons s'ha donat a conèixer, North West està a punt de llançar la seva pròpia línia de productes de cura de la pell i una col·lecció de joguines, la qual cosa reforça encara més la seva incursió al món empresarial. A més, en col·laboració amb la seva mare, Kim Kardashian, han conquerit TikTok a través del seu compte, compartint valuosos consells de bellesa, rutines de maquillatge, pentinats, coreografies i molt més. Amb una sòlida base de seguidors que supera els 17,2 milions, la seva influència no només és evident, sinó que també obre les portes al món de la bellesa per a aquesta jove emprenedora.