Jennifer Aniston, famosa per la seva interpretació de 'Rachel Green' en la sitcom 'Friends', ha estat objecte de rumors i crítiques durant anys a causa de la seva decisió de no convertir-se en mare, malgrat haver estat casada en dues ocasions. Moltes persones han qüestionat l'elecció de l'actriu i l'han titllat d'egoista, però en una recent entrevista amb la revista 'Allure', Aniston ha explicat que la seva decisió no va ser del tot voluntària, però lamentablement el "vaixell ha salpat" per a ella.

En l'entrevista amb 'Allure', on va mostrar el seu costat més sexi i atrevit en posar amb un diminut biquini de Chanel, l'ex de Brad Pitt va revelar que va intentar quedar embarassada durant molts anys, de manera que es va sotmetre a diversos procediments de fertilització in vitro (FIV), però no va tenir èxit. En aquell moment tenia 30 anys i va passar per moments increïblement difícils mentre suportava la pressió mediàtica. "Estava provant de quedar embarassada. Va ser un camí desafiador per a mi el de fer nadons", va revelar. Encara que en l'actualitat existeixen diversos tractaments per tenir fills, incloent la maternitat subrogada, en aquells anys la seva millor opció era la FIV i la medicina tradicional. "Tots els anys i anys d'especulació... Va ser realment difícil. Estava passant per FIV, bevent tes xinesos", va confessar.

Jennifer López desmenteix rumors i aclareix la seva postura sobre no tenir fills

La protagonista de 'Murder Mystery' va indicar que les dones de la indústria que no han tingut fills solen ser durament criticades pels mitjans. D'acord amb les seves declaracions, entorn del seu cas es va crear una "narrativa que jo era simplement egoista, que només m'importava la meva carrera. I Déu no vulgui que una dona tingui èxit i no tingui un fill", va dir, mentre desmentia tots els rumors que afirmaven que Brad Pitt havia pres la decisió de divorciar-se a causa de la seva impossibilitat de quedar embarassada. "Va ser una mentida absoluta. No tinc res a amagar a hores d'ara".

"Congela els teus òvuls", el consell de Jennifer Aniston

Després de recordar tots els anys en què va patir en silenci en llegir per enèsima vegada en la premsa els rumors que estava embarassada, Jennifer Aniston ha afirmat que té "zero remordiments", ja que va fer tot el possible per quedar embarassada a través de la FIV. Tanmateix, va destacar que hagués desitjat tenir informació sobre mètodes més innovadors per concebre. "Hauria donat qualsevol cosa per què algú m'hagués dit: 'congela els teus òvuls. Fes-te un favor'. Simplement no ho penses. Així que, aquí estic avui... el vaixell ha salpat".

Ara, dues dècades després, l'actriu de 'Friends' ha parlat sobre l'alleujament que sent en tenir una edat en la qual no s'ha de preocupar per embarassar-se. Així mateix, va revelar que és molt alliberador poder compartir la seva veritat sobre la seva lluita per tenir fills. "Vaig passar tants anys protegint la meva història sobre la FIV. Soc molt protectora amb aquests temes perquè sento que hi ha molt poc que puc guardar per a mi. Sento que estic sortint de la hibernació. No tinc res a ocultar", va sentenciar.