Telecinco va decidir a apostar per la versió anònims de 'Secret Story' per recuperar l'esperit de 'GH', però no ha aconseguit acaparar l'atenció del públic. L'espai va iniciar les seves emissions fa dues setmanes amb un fluix 14,5% de quota i actualment els debats anoten un 10,6% i les gales un 12,3% de quota de pantalla. Mediaset s'està plantejant la possibilitat de cancel·lar el concurs abans de temps i enviar tots els concursants a casa seva, o bé avançar la gran final.

Kenny secret story / MEDIASET

Kenny / MEDIASET

De moment qui ha abandonat i per una raó de pes ha estat un dels concursants. La gala de dijous es va avançar a dimecres, no obstant això, Carlos Sobera va connectar de nou amb els espectadors durant una hora per repassar l'última hora del format. Entre diverses novetats, també va donar explicacions respecte a la sortida temporal de Kenny.

Carlos Sobera explica el motiu de l'absència de Kenny

Abans de donar explicacions, Carlos Sobera connectava amb la casa i els espectadors s'adonaven de la notable absència del model, que sempre està al costat dels seus companys en totes les connexions. El presentador va voler parlar d'aquesta absència per si algú no se n'havia adonat. "Falta Kenny, no està amb vosaltres i vull explicar que és perquè ha sortit de la casa per complir un tràmit administratiu", comentava el bilbaí.

Kenny abandona temporalment

Kenny / MEDIASET

El pas de Kenny pel concurs està sent crucial i aquest absència es dona en el moment més decisiu. Tanmateix, molts pensen que aquesta sortida podria ser un desavantatge per al concursant. Carlos Sobera ha volgut deixar clar que Kenny tornarà ben aviat a la casa com si res no hagués passat. I a més, continua amb les mateixes mesures i normes que dins de la casa. Roman incomunicat, està acompanyat i es vigila que no tingui contactes per evitar el contagi. "Està acompanyat, incomunicat i s'estan prenent totes les mesures de prevenció davant el Covid", va explicar el basc.

Es desconeix quan tornarà Kenny a la casa, però s'espera que sigui en la major brevetat. Quan faci les gestions pertinents tornarà a la casa. És probable que Kenny doni explicacions públicament als seus companys i a l'audiència d'aquesta absència.