Fa tan sols dues setmanes, Kylie Jenner i Travis Scott li van donar la benvinguda al seu segon fill, Wolf Webster. L'esdeveniment va acaparar tots els titulars dels tabloides internacionals, que no s'han perdut cap detall amb relació al nou membre del clan Kardashian-Jenner.

Mentre Kylie es troba organitzant la seva tornada triomfal a les xarxes socials, assegurant-se que no li falti cap tipus d'atenció al seu petit fill, Travis va decidir anar a celebrar amb els seus amics i sense la seva parella en les vigílies del Dia dels Enamorats. Aquest fet va encendre totes les alarmes a les xarxes, ja que també va ser captat en companyia d'una dona que té una gran semblança amb la seva cunyada Kim Kardashian.

Travis Scott i Kylie Jenner

Travis Scott i Kylie Jenner

Algunes fonts han informat que el raper es trobava gaudint de la projecció del nou documental titulat "Jeen-Yuhs" del seu gran amic Kanye West, excunyat de Kylie Jenner, que es va realitzar a la ciutat de Los Angeles, Califòrnia. Després de la projecció, Travis es va dirigir al bar Dave & Buster's per continuar amb la festa amb els seus amics Gunna, Lil Baby, Lil Kim i Swae Lee. A més dels rapers, també es trobava present la model Chaney Jones, que es convertiria en la poma de la discòrdia en aquesta trobada, ja que va ser fotografiada diverses vegades en companyia de Travis Scott.

Chaney Jones, de 24 anys, s'ha viralitzat a internet a causa de la seva semblança amb la més famosa de les germanes Kardashian, Kim. El seu estil en vestir sol ser molt similar, i encara que els números entre elles són molt distants (Chaney compta amb poc més de 130 mil seguidors a Instagram) ha guanyat popularitat per imitar el look de Kim. De fet, per a la festa, la model i influencer va utilitzar una llarga perruca negra estilitzada amb ones, una granota ajustada de color negre (similar als models Balenciaga que sol modelar la Kardashian) i unes botes altes de taló.

Chaney Jones

Chaney Jones

Fonts asseguren que la jove model podria ser la nova conquesta de Kanye West, que va acabar la seva relació amb Julia Fox fa tan sols uns dies. Tanmateix, la proximitat de la model amb Travis Scott ha causat indignació per part dels fans de Kylie Jenner, que indiquen que el raper s'hauria d'estar a casa cuidant de la seva parella i no de festa amb altres noies fins a altes hores de la matinada, ja que tot indica que la festa de Travis va acabar a prop de les 4 de la matinada.

No obstant això, Travis no va voler decebre Kylie i va intentar reivindicar-se en aparèixer a casa seva el dia de Sant Valentí amb diversos regals per a ella. A més, es va encarregar de decorar la mansió de la socialité amb milers de roses de diferents colors.

Travis Scott

Travis Scott

"Ell és un noi romàntic. La va sorprendre amb moltes roses blanques i rosades per al Dia de Sant Valentí. A ella se li van omplir els ulls de llàgrimes. També van tenir un sopar especial", va revelar una font propera a la parella a People, indicant com s'havien divertit junts el Dia dels Enamorats.