Telecinco no passa per un bon moment. Les seves audiències estan en declivi. En gran part per la falta d'un reality en el prime time i per la seva tarda. Durant gairebé 13 anys, Telecinco ha dominat amb comoditat la franja de sobretaula, però des que va perdre 'Pasapalabra' ja no són el mateix. L'hora més de 'Sálvame' va fer que els Informatius de Telecinco passessin a ser els menys vistos. I el programa va començar a baixar en totes les seves edicions.

S'han emportat diversos canvis des de la data. Abans de cancel·lar el programa, l'última alternativa perquè seria molt difícil omplir cinc hores de programació en directe, s'ha retallat una hora de l'espai tornant al seu format original, a més la primera hora ara només està presentada per María Patiño i Terelu Campos. Però lògicament han arribat els acomiadaments, especialment en la direcció.

David Valldeperas

David Valldeperas / MEDIASET

El nou lloc de treball dels directors de 'Sálvame'

Aquesta mateixa setmana es feia públic l'acomiadament de David Valldeperas, que ha dirigit 'Sálvame' en els últims anys. 'Sálvame' ha admès el descens d'audiència i comença a posar solucions sobre això. Al seu lloc agafaran les regnes de l'espai Óscar Cornejo, CEO de La fàbrica de la tele, i David Linares, director de 'Socialité'. Intentaran prendre un altre rumb, més semblant als inicis de 'Sálvame'. Ningú de la productora no tenia idea d'aquesta decisió extrema. Ells mateixos s'han assabentat aquella mateixa tarda.

David Valldeperas mediaset

David Valldeperas / MEDIASET

David Valldeperas no serà acomiadat, és molt probable que sigui nou col·laborador de 'Sálvame', ja que s'ha filtrat que estarà sota les ordres de Jorge Javier Vázquez. En cap moment els directors actuals de 'Sálvame', que deixaran la seva funció divendres vinent 25 de març, no seran acomiadats, sinó ressituats.

"Tinc un embolic al cap... A tu no t'havien acomiadat?", va preguntar el presentador tirant sarcasme. L'encara director va donar explicacions amb problemes de so. "Ja m'han tret fins i tot micro!", va comunicar. "Dona'm el micro!", insistia l'encara director. "Eh! Que ara estàs a les meves ordres...", va replicar Jorge Javier, amb un to de veu del més còmplice. "Encara no", va dir Valldeperas donant a entendre que a partir de la propera setmana podria ser col·laborador.

Carlota Corredera també desapareix de 'Sálvame'. L'encara presentadora s'acomiadarà aquest divendres dels espectadors. Però tampoc no ha estat acomiadada. Es vol centrar en un projecte molt important amb la mateixa productora.