Dijous passat a les 9:30 hores del matí, Shakira i Piqué es van personar als jutjats de Barcelona en companyia dels seus respectius advocats per ratificar l'acord de separació. Ambdós van arribar separats i se'n van anar de la mateixa forma, sense dirigir-se ni una sola paraula, i això que poques hores més tard es tornarien a trobar en la funció de Nadal de l'escola de Sasha. Ella va acudir en companyia del seu germà Tonino i ell juntament amb la seva mare. Cada un es va asseure a un extrem, no es van dirigir la paraula.

Shakira se sent traïda, està molt dolguda. La cantant era conscient dels problemes en la seva relació amb Piqué, però no s'esperava que aquest conegués una altra persona mentre mantenia una relació amb ella. Preferia haver parlat les coses i si no tenien solució prendre cada un un camí. Per a ella, Piqué ha jugat brut.

Shakira i Piqué pugen la temperatura a Halloween
Shakira i Piqué pugen la temperatura a Halloween

En una entrevista, la colombiana va destapar que ella va sacrificar la seva carrera artística per ell. Piqué es trobava en un dels seus millors moments professionals i no volia deixar la samarreta blaugrana. La seva il·lusió era guanyar títols i per a això i no ser una mare absent, Shakira havia de quedar-se a Barcelona. Així ho va fer durant els 12 anys de relació. Piqué no ha estat agraït.

Per aquesta raó, ara Shakira tampoc no està disposada a donar el seu braç a torçar. La colombiana ha fixat la data de la seva marxa i no la pensa moure sota cap concepte. L'expedient escolar de Milan i Sasha ja s'està tramitant i la seva mare ja ha tancat la matrícula en la nova escola. La mudança ha començat i a la seva casa de Miami pràcticament té tot llest. Piqué li va demanar que almenys es quedés el Nadal a Espanya perquè els nens poguessin passar aquests dies amb la seva família paterna.

Shakira posa terra pel mig: fins sempre, Gerard

Shakira no pot veure a Piqué. De fet, somia anar-se'n per no veure'l mai més. Una vegada a Miami serà impossible trobar-se'l. Encara que l'esportista vindrà 15 dies al mes per estar amb els petits, no es creuaran. En el dia d'avui "Shakira i Piqué tenen una relació molt tensa", comentava Antonio Rossi, i per conseqüent també els seus familiars. Els pares del català eviten a la colombiana i viceversa. Tonino tampoc no va saludar a Piqué i la seva mare en la funció de Sasha.

Shakira torna de Cantàbria
Shakira torna de Cantàbria

"Ella vol estar instal·lada a Miami el dia 10 de gener, però Piqué volia que fos més flexible aquests últims dies a Espanya", afirmava el col·laborador sobre la suposada falta de flexibilitat per part de la colombiana. "Piqué pensava que ella anava a ser una mica més tolerant, però s'està ajustant al firmat en el divorci", afegia Antonio Rossi.

"Ella en aquesta història, ella és la ferida i la traïda i en aquest sentit ha posat les condicions sobre la taula", comentava Sandra Aladro sobre com es trobaria la cantant i perquè actua així. "En la ruptura amb Piqué està sent cruel", comentava la periodista.