Taylor Swift és una de les cantants més influents en els últims anys. Les seves cançons s'escolten per tot el món, les seves lletres li han arribat al cor a milions de persones i ha aconseguit batre una infinitat de rècords internacionals amb els seus àlbums.

Més de 332 premis i gairebé 800 nominacions encapçalen la seva llista d'èxits. Tanmateix, existeix una sola cosa que encara no ha pogut aconseguir, però que espera poder aconseguir-la molt aviat: un títol universitari. Sí, recentment la intèrpret de "Shake it off" va confessar que mai no va anar a la universitat a causa que va començar la seva carrera musical quan era molt jove i no tenia temps de compaginar els estudis amb les gires i els enregistraments dels seus àlbums.

En una entrevista amb Marie Claire, li van preguntar què hi havia en la seva llista de desitjos per complir, Swift, sense dubtar-lo, va respondre: "Obtenir un títol universitari... d'alguna manera, d'alguna manera," va afirmar. No obstant això, i malgrat que no ha pogut cursar cap carrera professional a la universitat, l'artista està cada vegada més a prop d'aconseguir el seu somni, o almenys parteix d'ell.

Taylor Swift en els MVA de 2019

Taylor Swift

El proper mes de maig, la cantant rebrà un Doctorat Honoris Causa de Belles Arts de la Universitat de Nova York per haver estat la primera dona en guanyar el premi Grammy en la categoria d'"Álbum de l'any" en tres ocasions. A més, també tindrà l'honor de donar el discurs de graduació dels alumnes d'aquesta prestigiosa universitat, que tindrà lloc en el Ianqui Stadium el 18 de maig. Juntament amb ella estarà l'activista a favor de les persones amb discapacitat, Judith Heumann.

Per celebrar aquest esdeveniment, l'artista va llançar una col·lecció de roba i alguns articles relacionats amb la publicitat d'"I'm feeling 22" per homenatjar els graduats d'aquesta promoció.

Aquesta no és la primera vegada que l'artista s'involucra amb els alumnes de la Universitat de Nova York, ja que des del 26 de gener fins al passat 9 de març, l'institut Clive Davis d'aquesta famosa universitat va impartir un curs especialitzat sobre l'impacte de Taylor Swift en la música popular contemporània, mentre abordaven temes relacionats amb l'evolució artística de la cantant, la seva faceta com a empresària, l'anàlisi de les seves lletres i alguns detalls relacionats amb la seva vida personal.

Taylor Swift és una dona d'èxit

Taylor Swift

Segons Variety, aquest curs es descriu "com una desconstrucció de l'atractiu musical de Taylor Swift amb una lectura al detall de la seva obra i del seu discurs en relació amb el seu creixement professional". Així mateix, la cantant va rebre una invitació per fer una classe sobre el seu propi curs, però no hi ha confirmació que hagi assistit.

A més de Taylor Swift, la Universitat de Nova York també li ha atorgat títols Honoris Causa a Felix Matos Rodrígez (periodista), Jill Lepore (historiadora), Susan Hockfield (neurocientífica) i Lonnie Bunch III (educador i historiador), sent Taylor Swift l'única cantant pop dins de l'exclusiva llesta de professionals que han estat elegits per obtenir aquest honor acadèmic.