Taylor Swift és una de les cantants més famoses dels últims anys. Tanmateix, la intèrpret de "Shake It Off" no dubta a demostrar la seva admiració a altres cantants de la indústria en afirmar que és una de les seves fans més lleials. Així ho va demostrar quan li va enviar un tendre regal a una de les seves cantants favorites, Avril Lavigne.

Taylor Swift

Taylor Swift

Dimecres passat, la princesa del punk, de 37 anys, va compartir les adorables imatges del ram de flors que li va enviar Taylor Swift amb motiu de la celebració del llançament del seu últim àlbum d'estudi, "Love Sux". La cantant va elegir flors en color rosa, préssec i blanc per felicitar a Avril, a més també va escriure una tendra nota juntament amb les flors: "¡Avril, he estat ballant a la meva cuina amb el teu fabulós àlbum nou!!", va escriure Taylor, afirmant que aquesta nova producció discogràfica "és INCREÏBLE, com tu".

Aquesta tendra nota d'admiració va estar acompanyada d'una revelació personal, ja que Swift va confessar que era molt fan de la cantant canadenca en la firma de comiat de la nota: "El teu fan per sempre, Taylor". Lavigne no va poder resistir-se davant del gest de la seva amiga i va compartir aquest detall amb tots els seus fans a través de les seves històries d'Instagram, juntament amb el tema "Blank Space" de l'àlbum "1989" de la seva fidel amiga, Taylor Swift.

BeFunky collage 2 1024x892

Malgrat que no es parli gaire sobre aquesta amistat, el cert és que ambdues cantants són molt properes des de fa diversos anys quan Taylor Swift va convidar la intèrpret de "My Happy Ending" a participar en un concert de la seva gira "The 1989 World Tour" el 2015. En aquest concert, Taylor i Avril van cantar juntes una de les cançons més famoses de Lavigne, "Complicated".

El nou àlbum de la cantant canadenca va ser llançat el passat 25 de febrer i compta amb 12 cançons sota la producció de DTA Records, el segell discogràfic de la parella de Koutney Kardashian, Travis Barker. A més, al disc també col·laboren Machine Gun Kelly, promès de Megan Fox, i Blackbear. Així mateix, el xicot de la cantant, Mod Sun, va col·laborar amb la composició d'alguns dels temes d'aquest àlbum.

El nou disc de Lavigne també inclou un tema juntament amb Travis Barker anomenat "Bite Me", llançat el mes de novembre de 2021 juntament amb un vídeo a la plataforma de Tik Tok. A la publicació es pot veure Lavigne tocant la seva guitarra elèctrica en una estranya habitació, mentre Barker es destaca a la bateria. Aquesta no seria la primera vegada que ambdós artistes treballen junts, ja que fa diversos anys van col·laborar en un dels àlbums de la cantant canadenca. "Va tocar al meu àlbum "The Best Damn Thing". Això va ser fa 15 anys, així que va ser genial tornar a connectar-m'hi per a aquest disc (...) Ha estat bo treballar amb ell perquè és un gran artista. Tenir el president del meu segell com a artista ho fa més fàcil i divertit, perquè ell simplement entén. Ho entén, és relaxant. Ha estat una festa meravellosa", va dir la cantant amb relació a la seva col·laboració amb Barker en una entrevista per a la revista People.