Màxima preocupació per l'estat de salut d'Amaia Montero. La famosa cantant es troba en un moment delicat, tal com ella ha comptat en diverses entrevistes. La basca va deixar 'La Oreja de Van Gogh' per embarcar-se en una aventura en solitari. Tanmateix, es va adonar aviat que el seu èxit era per tot el grup i no només per la seva veu. La seva carrera en solitari va durar poc i va ser un absolut fracàs. Ara es penedeix de la seva decisió però és massa tard.

La setmana passada Amaia Montero va publicar una fotografia en la qual se la veia amb el rostre demacrat. L'artista posava sense filtres i sense maquillatge, al natural. Una publicació que va preocupar especialment per les paraules que acompanyaven a la fotografia. Les xarxes socials van començar a burlar-se d'ella fins al punt que algú va observar que alguna cosa no anava bé i van saltar totes les alarmes. Moltes persones amb consciència i respecte van retreure la seva actitud a les persones que es burlaven d'ella. Van assegurar que estaven davant d'un nou cas Verónica Forqué.

Amaia Montero
Amaia Montero

Amaia Montero guarda absolut silenci

Després de dies d'especulacions, i amb el silenci d'Amaia Montero, la seva germana Idoia ha confirmat que la cantant no passa per un bon moment. La jove ha parlat amb un reporter de 'Espejo Público'. "Ella no confirmarà ni desmentir el que ocorre amb Amaia, però em diu que no està passant pel seu millor moment", han assenyalat el periodista aquest dilluns en el programa. No obstant això, no ha donat més detalls sobre això: "El que hagi de dir ho dirà la meva germana".

Idoia ha transmès als companys de professió de la seva germana l'afecte mostrat en aquests dies. Segons els col·laboradors del programa de Susanna Griso aquesta publicació d'Amaia Montero seria una "crida d'auxili" abans que sigui massa tard.

En ple debat, Susanna Griso ha comparat l'artista basca amb Verónica Forqué, que després de patir diverses depressions es va treure la vida el passat 13 de desembre als 66 anys. "Estic repassant les crides d'auxili que va fer Verónica Forqué i crec que hi ha paral·lelismes i és el moment d'ajudar-la de totes les maneres possibles. Des d'aquí nostre afecte", ha sentenciat la presentadora.

Verónica Forqué va participar a 'MasterChef Celebrity 6' ja amb greus problemes de salut. Ara s'entén perfectament la seva actitud en el concurs, però en el seu moment només es veia com una persona poc assenyada i malhumorada. Les xarxes socials es van burlar d'ella constantment, una cosa que no va ajudar en absolut. Susanna Griso creu que encara s'està a temps de salvar-li la vida d'Amaia Montero.