Shakira i Piqué van posar punt i final a la seva relació el mes de gener passat encara que van aconseguir ocultar-ho fins al mes de maig, quan la colombiana va estrenar una cançó en col·laboració amb Rauw Alejandro amb clares indirectes al pare dels seus fills. Després de setmanes d'especulacions van emetre un comunicat on es confirmava la ruptura. El futbolista ja podia gaudir tranquil del seu nou amor, Clara Chía.

Piqué i Shakira se'n van anar a un viatge a Orlando amb els nens el nadal passat, i va anar precisament a la tornada quan el català es va asseure davant la colombiana i li va explicar que ja no estava enamorat. Havia perdut la il·lusió. La cantant no s'esperava aquesta ruptura, encara que portava temps veient-lo una mica més distant. Li va proposar d'anar a teràpia de parella per arreglar les coses, però ell es va negar en rotund. Al cap de poc temps va descobrir que el seu cor ja l'ocupava una altra dona i el seu quedava destrossat en mil trossos.

Shakira Monotonía (1)
Shakira Monotonía 

Ara mateix Shakira només somia en arreglar les coses i anar-se'n com més aviat millor a Miami. Amb la sortida de Gerard Piqué del Barça s'haurien accelerat els tràmits. Es desconeix encara si la colombiana marxarà aquest Nadal o s'esperarà que els seus fills acabin el curs escolar a Barcelona. De moment, cal tenir en compte que està preocupada per l'estat de salut del seu pare, que ja es recupera a casa.

Shakira guarda el seu cor amb pany i clau i li atribueixen una nova parella

La premsa internacional li ha atribuït diversos homes, tanmateix, com a mostra al videoclip de la seva cançó 'Monotonia', el seu cor està guardat amb pany i clau, recuperant-se. Chris Evans va ser el primer en interessar-se en Shakira al cap de poques hores de fer-se oficial la ruptura.

Vinicius
Vinicius

Fins i tot han volgut ajuntar-la amb Iker Casillas, i és que sembla que la premsa no vol veure el porter solter. L'últim en relacionar-se amb Shakira ha estat Vinicius Jr, una cosa poc improbable. En xarxes socials se'ls ha començat a relacionar per l'últim gest del futbolista. El brasiler ha compartit una foto durant la concentració amb la seva selecció, acompanyada de l'últim tema de la cantant colombiana al costat d'Ozuna, 'Monotonia'.

Sembla que a Vinicius li agrada el nou tema de Shakira, o més aviat aprofitaria la cançó per llançar-li una indirecta a la seva exparella.