Gerard Piqué s'ha convertit en el protagonista de la setmana per uns àudios que han vist la llum i dels què ja estava avisat. La setmana passada El Confidencial el va posar en coneixement de la situació. El mateix futbolista ho va explicar dilluns passat en una roda de premsa. Després d'aquest gran enrenou, la parella es va reunir amb la família del futbolista i de la cantant al complet a la casa que tenen en el Maresme. Estaven tots, inclosos els pares de Shakira, que acaben d'arribar a Barcelona des de Barranquilla per passar una temporada amb la seva filla, com fan pràcticament tots els anys, menys amb la pandèmia. En aquesta ocasió, han arribat amb altres familiars.

Els pares de Shakira s'instal·len uns mesos a Barcelona

Cada any William Mebarak i Nidia Ripoll passen l'hivern al sol caribeny i quan arriba el bon temps a Europa es traslladen a Barcelona. D'aquesta forma s'obliden de les baixes temperatures durant tot l'any, viuen a un estiu constant.

els pares de Shakira
els pares de Shakira

Ambdues famílies es coneixen des de fa deu anys i tenen una excel·lent relació. Són el gran suport de Piqué en aquests moments tan difícils. Aquell dilluns el futbolista no tenia partit i va poder refugiar-se amb els seus, allunyat de la premsa. Tal com ell ha dit, l'únic que el molesta de la filtració de les declaracions és que s'hagin publicat, ja que el considera una cosa il·legal.

Des de diumenge Piqué es va refugiar a Alella. Els pares de Shakira porten amb ells des de la setmana passada. Ella els intenta veure cada vegada que viatja a Miami, encara que com ho fa per compromisos professionals, pot gaudir poc temps d'ells. Ara és el moment més feliç per a ella. Justament aquest divendres 22 d'abril podrà celebrar amb ells el llançament del seu nou single, una col·laboració amb Raw Alejandro. El porto-riqueny també passa bastant temps a Espanya des que es va enamorar de Rosalía.

pares de Shakira
pares de Shakira

Els nens, Milan i Sasha, són molt feliços amb l'arribada dels avis. Diumenge a la tarda se'ls va poder veure jugant amb ells. La seva relació amb els avis materns és molt estreta, malgrat viure a quilòmetres de distància. A l'última gira de la colombiana, els petits la van acompanyar durant tot l'estiu i eren els seus avis els que se n'ocupaven mentre Shakira atenia els seus compromisos. El futbolista s'afegia al grup quan podia.

Piqué també té una excel·lent relació amb els seus sogres i els familiars de Shakira. No obstant això, fa temps que els pares de la colombiana no viuen amb ells, o més aviat no a la mateixa casa, però sí al mateix recinte. La colombiana i el català es van comprar la casa del costat i la van habilitar perquè poguessin viure els pares de Shakira o quedar-se a adormir els de Piqué alguna nit. D'aquesta forma cada un té el seu espai.