Recentment, el món de l'entreteniment estava eufòric davant de la idea que Shakira estigués sortint amb una gran estrella de Hollywood, tanmateix, sembla que la cantant no està interessada en absolut per aquest actor.

Ara que la cantant està gaudint de la seva nova vida als Estats Units (EUA) amb els seus fills Sasha (8) i Milán Piqué (10), després de la seva polèmica separació de l'exfutbolista espanyol Gerard Piqué, se l'ha vist en diversos esdeveniments, sent el Gran Premi de Miami de la Fórmula 1, un dels més recents.

I precisament va ser allà, on la intèrpret de "TQG" va ser captada conversant amablement amb el reconegut actor de Hollywood, Tom Cruise, per la qual cosa els rumors d'un possible romanç no es van fer esperar.

Tom Cruise i Shakira Miami Europa Press
Tom Cruise i Shakira Miami Europa Press

En aquest sentit, en transcórrer només uns dies d'aquella trobada, una font propera a l'actor de Top Gun: Maverick va revelar a Page Six que l'estrella del cinema està "extremadament interessat" en la cantant; tanmateix, tot sembla indicar que ella no sent el mateix.

Segons el que ha revelat un insider per a la revista US Weekly segons As, la intèrpret de "Lloba" no té el més mínim interès en l'exmarit de Nicole Kitman; de fet, creu que els rumors d'un possible romanç entre ambdós són "ridículs". Segons la mateixa font, "Shakira ha vist els rumors que apunten que Tom l'ha estat festejant i com els fanàtics n'opinen, però creu que és ridícul perquè simplement no és cert".

"Ella s'ho va passar molt bé anat amb en Tom a l'F1, però no té cap interés a sortir amb ell. Ell va ser molt amable i ella va gaudir de la seva companyia, però en aquest moment no està enfocada a sortir amb ell ni amb ningú més. Té moltes coses de què ocupar-se, ara com ara, i està enfocada en els seus fills i la seva carrera", va finalitzar l'informant.

Altres rumors sobre la vida sentimental de Shakira

L'aclamat actor de Hollywood no ha estat l'única personalitat amb la qual l'ex de l'exfutbolista ha estat relacionada. L'originària de Barranquilla, Colòmbia, ha estat captada sortint amb Lewis Hamilton en dues ocasions. La seva primera sortida va consistir en un sopar en l'exclusiu restaurant Cipriani, i la segona en un passeig en iot, acompanyats de diversos amics.

Lewis Hamilton Europa Press
Lewis Hamilton Europa Press

El cert és que fins al moment no s'ha confirmat si la famosa està sortint amb aquest esportista o amb algú més, simplement que està intentant continuar amb la seva vida als EUA després de la seva difícil separació.

Shakira i el seu nou videoclip

El darrer tema de la cantant, anomenat "Acròstic", ha causat enrenou entre els seus fans, ja que el més commovedor per a tothom és que al videoclip es mostren els seus dos petits, que van fer una primera demostració de la seva faceta artística.

El videoclip de la cançó fa al·lusió a la mudança de la colombiana a Miami. També hi ha imatges d'ella tocant un piano blanc en una espècie de dipòsit envoltada de capses de mudança.

Una de les parts cabdals del videoclip de Shakira és al minut i vuit segons quan sentim la veu de Sasha Piqué cantant part del cor. Per la seva banda, Milan Piqué també mostra les seves vocals als 2 minuts i 26 segons, cantant la mateixa part del cor que el seu germà ha interpretat un minut abans.