Pablo Alborán va obrir la veda. Molts artistes han decidit normalitzar la seva sexualitat i parlar públicament dels seus sentiments en xarxes socials. Sense amagar-se. Rere el cantant malagueny, molts rostres famosos han seguit els seus passos. Però a més, les seves paraules van ajudar milers d'adolescents per viure sense por.

Aquesta setmana David Lafuente, un dels components d'Auryn, va decidir trencar el seu silenci i fer pública la seva homosexualitat, donant a conèixer així la seva parella. Però no ha estat l'únic que ha sortit de l'armari, encara que el següent ho ha hagut de fer per força.

Jorge González / xarxes

Jorge González / xarxes

Arabi revela la sexualitat del seu marit en una publicació d'Instagram

Es tracta del guanyador de 'Tu cara me suena 8', Jorge González, a qui vam conèixer públicament en el reality 'Els Gipsy Kings'. Aquest mantenia una relació amb l'Aràbia, qui també va participar en l'espai. Tanmateix, aquesta ha decidit trencar el seu silenci i comunicar en xarxes socials que el seu marit i pare dels seus fills és homosexual.

Jorge González xarxes

Jorge González / xarxes

El jove cantant ha estat traït per qui encara és la seva dona. L'Aràbia està molt emprenyada i ha decidit fer pública aquesta intimitat del pare dels seus fills a les seves xarxes socials sense el seu consentiment. En la imatge compartida podíem veure el cantant assajar al costat d'en Rasel a 'Tu cara me suena' per a l'especial d''Any Nou' d'aquest 2022.

Jorge González estava fart de reprimir-se i viure una vida que no és la seva. Ha volgut deixar d'amagar-se i va decidir trencar amb la seva fins ara dona comunicant-li que sentia atracció pels homes. "Ja va sortir de l'armari! Comença la guerra. 4 anyets porto callada", publicava a la seva xarxa social al costat de la fotografia. Sembla ser que les coses entre l'Aràbia i Jorge no funcionaven des de fa anys. Per què tant silenci durant aquest temps?

Jorge González gai

Jorge González / xarxes

Jorge González encara no s'ha pronunciat sobre això. Guarda absolut silenci a les seves xarxes socials. Si ens fixem en els comptes d'Instagram d'ambdós, fa quatre anys que no comparteixen cap publicació conjunta, des de 2017.

"Prenem molt a la lleugera opinar lliurement sobre la sortida d'una persona de l'armari però no sabem les causes internes que han fet a aquesta persona declarar la seva homosexualitat, i crec que en el cas de Jorge González haurà estat molt condicionat per la seva família", escrivia un d'ells intentant posar-se al seu lloc i fent referencia a l'arrelament de la cultura de l'ètnia gitana del cantant.

L'Aràbia ha comunicat que se sent avergonyida per aquesta publicació carregada de ràbia.