Hi ha centenars de titulars sobre Rosalía en aquests moments. El Motomami World Tour, que ara està fent vibrar els Estats Units, és una de les raons principals del furor que hi ha en xarxes. Però també caldria esmentar els seus extravagants estilismes d'aquests últims mesos. S'ha atrevit a tenyir-se el cabell de dos colors (en vermell i castany), a utilitzar les celles ultrafines i a barrejar estils d'altres èpoques. Una prova més que a la cantant no li van els bàsics subtils. En un dels seus més recents lliuraments va aparèixer amb calçat de ser per casa per mig de Nova York.

El concert a Nova York ha passat a ser un dels més comentats de tota la gira. Resulta que, enmig de la interpretació de Malamente, la música es va aturar per un error de so. Encara que els seus seguidors no sabien el que estava passant, van intuir que seria un error i li van continuar donant suport. El cert és que Rosalía està vivint un dels millors moments de la seva carrera i sembla decidida a continuar explotant el seu potencial artístic. En el pla de la moda també ha tornat un referent. És fàcil veure que no té por de res, ni tan sols a utilitzar sabatilles de ser per casa per caminar en una de les capitals de la moda.

Rosalía va caminar per Nova York amb plantofes

Just després de culminar el recital, la cantant va sortir de l'estadi amb moto. Caminant pels carrers de Manhattan va ser fotografiada amb un abillament del més al·lucinant i atrevit. Però el protagonisme se'l va emportar totalment el calçat que va lluir, van ser unes plantofes de pèl de color verd llima amb taló. El més increïble és que, vistos des del front, les sabates es veuen exactament igual que unes plantofes planes per ser per casa. En canvi, des d'una altra perspectiva s'aconsegueix veure el fi taló que sembla retro. 

Rosalía
Rosalía

Estem segurs que l'incident en la seva presentació passarà a segon pla quan es presentin les fotografies de les cridaneres sabates que va lluir l'artista. I és que aquesta no és la primera vegada que la catalana defensa el seu paper com camaleònica de sabates. Sempre aconsegueix mantenir les expectatives altes i no defraudar en l'intent, ja que les sabates tenen un lloc important en la seva manera versàtil de vestir. Compta amb la millor col·lecció i a molts els agradaria manllevar-ne uns quants.

Respecte al conjunt que va acabar de formar el seu look, és clar que va optar per utilitzar peces discretes per traslladar tota l'atenció a les sandàlies. Encara així, és un modelet que podria servir d'inspiració per a aquests dies d'entretemps i no és difícil d'aconseguir. Es va tractar d'un top negre de tirants amb coll rodó i una faldilla estampada amb obertura davantera.

Rosalía aviat aconseguirà que un estil "de ser per casa" funcioni en el street style de Nova York i el món. No tenim dubtes que els modelets de plantofes dominaran l'escena de la moda.