'MasterChef' és, sens dubte, el programa de més èxit de la televisió. Pràcticament a TVE és l'únic espai que funciona. El proper any el concurs culinari complirà una dècada en antena de forma ininterrompuda amb tres edicions anuals i ara amb un especial d'avis. El programa està en emissió durant més de mig any. I l'audiència no decau. Més de dos milions de persones són fidels a l'espai durant les seves gairebé quatre hores d'emissió.
Els membres del jurat han aconseguit una gran fama a nivell nacional. Han aconseguit posar l'alta cuina a dalt de tot i els seus restaurants són tot un èxit. A més, també han fet el salt a la publicitat. Ingressen grans quantitats de diners, però no és or tot el que resplendeix.
Un dels protagonistes més importants és Jordi Cruz, tanmateix, el carismàtic Pepe Rodríguez també aconsegueix l'interès, encara que sigui en un públic més adult. El d'Illescas és el propietari de 'El Bohío', un restaurant amb una llarga trajectòria. Pepe i el seu germà Diego han estat la tercera generació al càrrec d'aquest establiment. Es va inaugurar als anys 30 pels seus avis. Era un restaurant tradicional i ara combina tradició amb alta cuina.
"Vivim entre la tradició i la modernitat gastronòmica, reinventant aquests plats profundament manxecs que la meva família preparava a l'antiga fonda, per adaptar-los als sabors i a l'estil que tant ens apassionen avui", asseguren. Té una estrella Michelin.
Diego es va desvincular d'una part del restaurant fa uns mesos i ara ho ha fet del tot. El germà de Pepe ha decidit dedicar-se a altres projectes. Durant aquests 9 anys, amb l'èxit de Rodríguez a 'MasterChef', Diego ha hagut d'assumir moltes responsabilitats per tirar endavant el negoci familiar, i ara necessita un respir.
Pepe Rodríguez i el seu germà, Diego
"No hi ha hagut ni mals rotllos ni res, simplement un canvi d'aires. Pepe pot dedicar-se a la cuina i a les seves altres activitats i Diego volia mantenir-se amb certa distància", afirmen fonts properes.
Diego té una empresa dedicada al lloguer de mobiliari i parament hoteler que va fundar fa diversos anys i vol dedicar-s'hi íntegrament. No obstant això, manté una molt bona relació amb el seu germà Pepe, i li desitja el millor en aquesta etapa en solitari. Segur que el veurem visitar en moltes ocasions la que també és la seva casa.