Als artistes els ha resultat reeixit utilitzar les seves felicitats i penes com a inspiració per a les seves cançons, un clar exemple d'això van ser Evaluna i Camilo, Rosalía i Rauw Alejandro, i per descomptat, Shakira i Karol G. Com sembla que això ha fet funcionar el negoci musical, ara ha estat Anuel AA qui s'ha anotat en aquesta fórmula i com si fos poc, l'ha descarregat contra la seva exnòvia. Tal com molts assenyalen, el cantant porto-riqueny li ha fet un 'Shakira' a la seva exparella Karol G en llançar una cançó dedicada a La Bichota; tal com va fer la intèrpret, també colombiana, amb el seu ex Gerard Piqué en la Music Sessions #57 juntament amb l'argentí Bizarrap.

Quina és la cançó que Anuel va dedicar a Karol G?

"Des de fa temps que no ens mengem. Ja tens nuvi, et trobo a faltar. Ell no t'entén com jo t'entenc. I ni t'ho posa com jo t'ho poso", així d'explícita sona Anuel AA en la lletra de 'Mejor que yo (part. DJ Luian i Mambo Kingz)'. Es pot destacar que a aquest tema li ha posat el rostre de la dona a qui el dirigeix: Karol G. Ell propi cantant ha estat l'encarregat de fer-ho saber a través de les seves xarxes socials: "#MejorQueYo. Te la dedico", escrivia el cantant etiquetant qui va ser la seva parella fa uns anys enrere.

"Millor que jo mai no serà, no. Ni anotant els meus trucs en un paper. Com jo mai no et farà l'amor, no. El que vas perdre en mi ho estàs buscant en ell. L'únic que tenim en comú ell i jo és que els dos t'ho arribem a posar", prossegueix l'intèrpret d''Hipócrita', que deixa clar que no ha oblidat la colombiana i no està content que ella l'hagi canviat per Feid, la seva presumpta nova parella. Les anteriors frases es poden titllar com les més 'suaus' de la lletra dedicada a la cantant de 'Mañana Será Más Bonito', qui prèviament s'havia despatxat amb l'artista en la col·laboració que va fer amb Shakira. Aquesta col·laboració es titula 'TQG', unes paraules que molts seguidors li han recordat al cantant de Puerto Rico per retreure-li el seu comportament amb el contingut d'aquesta desencertada cançó.

Crítiques a Anuel AA per dedicar la cançó a Karol G

Anuel AA va rebre una onada de crítiques en xarxes socials després d'anunciar el llançament del seu més recent tema, el qual va dedicar a la cantant colombiana, Karol G "Vaig veure que hi ha algunes de les meves nenes preguntant-me perquè no vaig dedicar una cançó més romàntica. Però les meves reines ja jo he dedicat cançons romàntiques una vegada i una altra. Aquest és l'últim post que parlo sobre el tema", és el missatge que va compartir l'artista després de ser durament qüestionat per les seves seguidores. Com era d'esperar-se, els internautes es van fer presents en el post del reguetoner, on van arremetre en contra seu. "Sabíem que esmentaries a Karol G per sortir del pou en el qual et trobes", "Quina lletra tan bruta. Si en algun moment va ser l'amor de la teva vida, aquells moments íntims devies guardar-los com a tresors", són alguns dels comentaris que es llegeixen.