Rosa López va mentir per entrar a OT i aconseguir el seu somni. Ella volia convertir-se en cantant, però s'enfrontava a grans problemes. La seva inseguretat i baixa autoestima. Es burlaven d'ella pel seu aspecte físic i la seva forma de parlar, pràcticament comprensible. Tanmateix, a l'hora de cantar era or. La jove es va guanyar l'afecte del públic i la van fer guanyadora. Va cantar a Eurovisió però a partir d'aquell moment la seva carrera va anar en descens. L'andalusa està pràcticament desapareguda.

I no és l'única. Sembla que aparèixer a Eurovisió és sinònim de fracàs. Karina es va emportar la medalla de plata quan va representar Espanya al festival el 1971. Des de fa dècades no vèiem un resultat tan bo, l'últim amb Chanel. La cantant i actriu espanyola es troba decebuda després de quedar-se fora de la selecció de temes candidats a representar Espanya a Eurovisió el proper any. Karina tenia ganes de tornar a enfrontar-se a aquest repte. La seva cançó va ser una de les 870 propostes que va rebre la televisió pública. Finalment s'han quedat 18 participacions.

Karina xarxes
Karina xarxes

Karina, rebutjada per RTVE per representar Eurovisió una altra vegada

Ha estat la mateixa artista l'encarregada en comunicar que va enviar la seva candidatura al certamen. "Us vull explicar un secret que no li he explicat ni a les meves filles", comença dient Karina en un vídeo compartit amb els seus seguidors.

En el vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials explica com és la cançó amb què va intentar participar: "És preciosa. Parla de la dona, dels nostres somnis, de les nostres alegries." "Que encara que hàgim complert anys, tenim moltes ganes de fer moltes coses", afirma la cantant als seus 75 anys.

"Què passa? Que perquè ja tinguem uns anys no podem fer res?", es pregunta Karina. Es mostra decebuda amb l'organització del Benidorm Fest. "Tinc un dubte de si hauran escoltat la meva cançó o no, perquè no m'han enviat|manat ni un mail, ni un whatsapp ni gens". "No m'han dit si la cançó agrada o no agrada... Que fats|sonsos!", deixa caure.

"Estic segura de què si l'escolta Omar Montes pot fer un arranjament|reparació d'aquests dels quals sap fer", assegura Karina, visiblement satisfeta i emocionada pel tema que ha creat: "Pot ser un hit mundial!". Una cançó que els seus seguidors esperen amb ganes i que veurà la llum pròximament: "Quan pugui posar-la perquè l'escolteu, la posaré".