Com si algú els hagués demanat opinió, molts fans es dediquen a llançar les seves consideracions sobre l'aspecte físic dels famosos. Una cosa que s'ha accentuat amb la proliferació de les xarxes socials. Un comportament sobre el qual s'ha pronunciat Ariana Grande, una de les poques artistes que ven més que Shakira.

Ariana Grande és una de les artistes que més seguidors acumula a Instagram. Suma ni més ni menys que 366 milions de followers. I clar, és una de les cares conegudes que més comentaris ha d'aguantar sobre el seu aspecte físic. Durant molts anys, per exemple, milers de fans han opinat sobre els seus problemes d'alopècia. I ara han estat fent el mateix sobre si està "massa prima".

Ariana Grande
Ariana Grande

Crida d'Ariana Grande a les xarxes socials

Una sèrie d'opinions/crítiques a les quals la cantant ha respost mitjançant un vídeo molt contundent publicat en el seu compte de TikTok. En ell ha mostrat indignació davant del costum que té molta gent d'opinar sobre el físic dels altres.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

La revelació més impactant d'Ariana Grande

"No soc bona en això, però només volia abordar les vostres preocupacions sobre el meu cos i parlar una mica sobre el que significa ser una persona a qui se li fa tanta atenció", comença la cantant. "Crec que hauríem de ser més amables i sentir-nos menys còmodes en comentar sobre els cossos d'altres persones, passi el que passi. Hauríem d'ajudar-nos mútuament per estar més segurs", afegeix Ariana. I segueix: "Si creus que estàs dient una cosa bona, saludable o no saludable, gran o petita, això o allò... cal treballar per no fer-ho tant. Existeixen maneres de felicitar algú o d'ignorar una cosa que veus que no t'agrada".

A més, l'artista nord-americana assenyala que la bellesa no sempre va lligada a tenir una bona salut. "Hi ha moltes maneres diferents de lluir saludable i bonica. Personalment, el cos amb què han estat comparant el meu físic actual era la meva versió menys saludable", confessa Grande. "Prenia molts antidepressius, bevia alcohol, menjava malament i estava en el punt més baix de la meva vida quan em vèieu de la forma en la que considereu saludable", revela la it girl. "Mai no se sap pel que està passant algú. Fins i tot si parleu des de l'afecte, aquesta persona probablement ja estigui treballant en això. Sigueu amables", insisteix. "Sou bonics sense importar en quina fase estigueu", conclou.