La més gran de les Jenner ha generat una gran polèmica que ha dividit als internautes. La model va provocar una discussió a les xarxes socials després de ser captada caminant per Beverly Hills durant un dia plujós amb el seu guardaespatlles sostenint un paraigua per a ella, mentre que ell camina darrere sense cap protecció davant de la pluja.

En les imatges difoses a través de les RRSS, es veu a Kendall amb una hoodie blava i un mòbil a la mà seguida molt de prop pel seu guardaespatlles, que la va acompanyar fins al seu automòbil sostenint un paraigua sobre el cap de la model. Com era d'esperar-se, tal com assenyala la revista 'Elle' en el seu lloc web, el moment es va viralitzar en qüestió de minuts en xarxes socials i immediatament molts usuaris van començar a criticar el gest per part de la famosa.

Opinions sobre l'acció de Kendal Jenner

En aquest context un usuari de Reddit va escriure: "M'avergonyiria perquè... per què algú hauria de sostenir el meu paraigua? Jo ho sostindria només i convidaria l'home a amagar-se allà també". Així mateix, a Twitter altres internautes també van decidir unir-se a la discussió, considerant l'acció de la model com "fora de lloc" i a ella mateixa com "capritxosa" i "consentida", qualificatius que en altres oportunitats han utilitzat en referir-se a la filla de Kris Jenner.

I, encara que van sortir a la llum moltes crítiques sobre això, també hi va haver persones que van defensar la germana de les Kardashian, argumentant que és el treball de la seguretat i que ell està al corrent dels seus deures. L'actor James Andre Jefferson Jr. va ser un dels defensors de la model, a través d'un vídeo va assegurar: "Tots vostès són tan suau". A aquest home l'estan pagant. Si a ell no li importa, per què t'importa a tu?", va manifestar.

Crítiques a Kendall Jenner pels seus privilegis

No és la primera vegada que la model es veu embolicada en un escàndol a causa dels seus privilegis. De fet, en un clip que es va fer viral de The Kardashians, Kendall va anar a preparar-se un entrepà i no va saber com subjectar i tallar correctament un cogombre; acció que va provocar que un grup enorme d'internautes es burlessin d'ella i del clan Kardashian-Jenner, precisa el mitjà ja esmentat.

Encara que pot tenir privilegis personals, fa uns anys enrere, la germana de Kylie va negar gaudir-ne al món del modelatge, va assegurar que per aconseguir un lloc en aquesta indústria va haver de treballar igual que ho han fet les altres noies. "Vaig fer tot el que devia i havia de fer per arribar a la posició en la qual em trobo en el dia d'avui com a model. Vaig anar a tots els càstings, vaig recórrer un munt de ciutats, no només Nova York, sinó tot Europa intentant aconseguir un treball i obrir-me camí", va afirmar durant un programa amb Andy Cohen. En aquest sentit, Jenner va dir que contrari al que es pogués pensar, el pertànyer a una família famosa, molt mediàtica, va ser un obstacle que va haver de lliurar, ja que en la indústria del modelatge se li veia amb gran recel i no se li donava oportunitat de demostrar el seu talent.