Anne Igartiburu ha viscut una època de llums i ombres després de la pandèmia. Amb l'arribada del confinament es van paralitzar els enregistraments de 'Corazón' i després no van tornar. TVE va tardar més d'un any a recuperar l'espai i no ha tingut sort. Les audiències són realment desastroses. No obstant això, amb la pandèmia, la basca va saber treure'n partit a les xarxes socials amb els seus directes. Els seus vídeos d'Instagram van ser publicats posteriorment a Youtube, i és que ara la plataforma és el seu nou treball i font d'ingressos.

Anne Igartiburu

Anne Igartiburu / ATRESMEDIA

Les bones xifres de la faceta influencer d'Anne

El meu batec de més, nom del canal de YouTube de la presentadora, compte amb més de 300 vídeos, dedicats al desenvolupament humà i a l'autoconeixement. En tots aquests mesos, Anne ja acumula més de 114.000 subscriptors i reuneix milions de visualitzacions. Aquest últim mes el seu canal ha experimentat un creixement d'un 16,9%. El pic més gran de creixement es va viure el juny de 2020 després del confinament. En un any va passar de 8.700 subscriptors a 9.200. Només el mes de gener d'aquest any ja va pujar 8.500 de cop.

Si parlem de les visites també observem diversos creixements importants. El primer, l'octubre de 2020 amb 611.371 vídeo views. El segon, en maig de 2021 amb 528.666 i el tercer, el gener de 2022 amb 581.494.

Aquestes dades deixen clar que el projecte d'Anne Igartiburu és interessant i agrada al públic. La presentadora no vol deixar aquests vídeos perquè sap perfectament que el programa de crònica social de TVE té els dies comptats. I si parlem d'ingressos tampoc es pot queixar. És un extra que a qualsevol li vindria bé. Per un perfil de l'estil, l'eina estima que s'obtindrien entre 132 i 2.100 dòlars (entre 115 i 1.844 euros) mensuals.

Anne Igartiburu també ha crescut a nivell personal gràcies a les disteses xerrades amb professionals de diversos àmbits. Ha col·laboradora amb personalitats com Manu Tenorio, Tania Llasera o Paz Padilla.

La intenció d'Anne Igartiburu amb aquest canal és apropar a les persones tot el que tingui a veure amb el desenvolupament humà i l'autoconeixement, a fi de viure en plenitud i coherència. Ha fet servir eines com el coaching, la psicologia, la intel·ligència emocional, la programació neurolingüística i diferents disciplines i metodologies.

Trobem diverses seccions 'trobades amb valor', 'medita amb, aprenent de' o 'xerrades amb'.