Fa uns dies Paula Echevarría i Miguel Torres van decidir celebrar l'aniversari número 37 de l'exfutbolista en un nou i luxós restaurant mexicà ubicat a Madrid, que va obrir les seves portes fa tan sols dos mesos enrere al Passeig de la Castellana 4. Parlem de Chambao, un local inspirat a Tullum i que s'especialitza en carns i mariscos en un ambient de 'plau to be' preparat per la seva exuberant decoració i els sopars amb xou que ofereix, tal com ressenya ABC en el seu lloc web.

El lloc de 500 metres quadrats i capacitat per a 200 comensals, suposa el desembarcament a Espanya del grup hoteler RosaNegra, que porta de Mèxic aquest local (allà en té quatre) amb la idea d'obrir també a Marbella i Eivissa. Es pot destacar que aquesta proposta passa per un restaurant de luxe (amb tiquet mitjà d'entre 80 i 100 euros) centrat al producte de gran qualitat, però amb molt ambient i l'afegit d'una estona d'espectacle, la tendència que trepitja més forta en les nits de Madrid.

Com van festejar Paula Echevarría i Miguel Torres al luxós restaurant?

La parella per descomptat que tenia clar que volia celebrar en un lloc luxós i nou. Per tal motiu la nit de divendres passat, van decidir demanar el tac Surf & Turf (carn, llamàntol, alvocat, maionesa picant) i el cebiche de Xarxa Snapper (amb salsa de xili güero, ceba morada i alvocat) com entrants. Posteriorment, com a principal es van decantar pel tall de carn mamut a la brasa, acompanyat de papes a la francesa amb romaní, i, de postres, el cruixent de pera (el més venut a Chambao). Finalment, la casa els va complimentar amb un pastís d'aniversari de xocolata (amb bengales), amb el qual l'exfutbolista va bufar una espelma segons va poder veure's en l'Instagram de la seva famosa dona, en el que a més es veu l'enamorat i feliços que lluïen ambdós durant la seva visita al restaurant mexicà.

Chambao

Chambao ofereix una gran varietat de preparacions, però el que més destaquen són les carns, de fet, tant és així que compta amb la seva 'Boutcher's Boutique' en la qual els clients poden triar la seva peça, assessorats pel personal, entre les més exclusives del món, com a wagyu o kobe i de marques com Creekstone Farms i Jack's Creek. Tanmateix, no deixa d'al peix i al marisc de costat, en aquest cas també ofereix una especial atenció, sobretot a l'últim, ja que amb aquest ingredient el xef Antonio Madrigal destaca plats com el salmó Ora King, la gambeta del Senegal, el pop Súper Colossal o la Cua de llagosta.

Quant a les begudes, el restaurant està especialitzat en vi i en còctels. A més, el local mexicà, decorat amb aires tropicals però sofisticats per Manuel Clavel, ofereix xou cada nit, que s'inicia amb una desfilada (Chambao té la seva pròpia línia de roba) amb música i coreografia i es completa més tard amb l'actuació d'un guitarrista espanyol i una ballarina de rumba flamenca, recull el mitjà ja esmentat.