Telecinco segueix per sota d'Antena 3. Ha perdut tot el curs televisiu 2021/2022. No ha liderat ni un sol mes. I tampoc a l'estiu. Un dels principals motius és la pèrdua d'audiència de 'Sálvame' i l'èxit de 'Pasapalabra' a Antena 3 o la sèrie turca 'Terra amarga'. Paolo Vasile no vol cancel·lar el programa insígnia del grup de comunicació, encara que tampoc no està descartat. És l'última opció. L'espai presentat per Jorge Javier Vázquez no deixa de renovar-se per reflotar l'audiència i recuperar els espectadors perduts durant aquest últim any.

'Sálvame' acaba de tancar un dels fitxatges més importants de la història del format. Ana María Aldón és la protagonista dels últims mesos des que es va parlar dels problemes en el matrimoni entre la dissenyadora i Ortega Cano. Encara que ells mai no han confirmat que hi hagi un problema en la relació, persones properes al seu entorn asseguren que si el torero li posés sobre la taula la possibilitat de divorciar-se, la col·laboradora de 'Viva la vida' acceptaria sense pensar-s'ho dues vegades. Els seus últims moviments professionals deixen tot més clar. Els principals problemes del matrimoni van arribar quan Ana María Aldón va acceptar col·laborar en programes de televisió. Això va fer que el matrimoni es posés més que mai en el focus mediàtic, una cosa que el pare de Gloria Camila detesta.

Ana María Aldón EFE
Ana María Aldón EFE

Ortega Cano li hauria demanat en diverses ocasions que deixés la televisió, però aquesta no està disposada a això. L'empresària vol mostrar-se com una dona lliure, amb decisió pròpia. Estava farta de ser a l'ombra del seu marit. Moltes de les seves entrevistes han perjudicat el matrimoni, ja que Aldón les ha fet sense consultar-les amb el seu marit.

Ana María Aldón busca altres programes després de la cancel·lació de 'Viva la vida'

Ana María Aldón se sent molt bé a la televisió, a més aconsegueix uns diners extres per ajudar la seva mare i la seva filla. L'empresària va desaparèixer durant dues setmanes de 'Viva la vida', una cosa que va enfadar l'equip. Es va absentar per una baixa mèdica, però durant la seva desaparició va estar gravant una entrevista exclusiva amb Toñi Moreno per al seu programa 'Déjate querer'.

Aquesta última entrevista li ha tornat a costar un enuig amb Ortega Cano que ha posat de nou al límit el seu matrimoni. El torero no està d'acord amb gaires de les coses que ha dit en el programa.

Ana María Aldón MEDIASET
Ana María Aldón MEDIASET

La seva absència de 'Viva la vida' té una explicació i és que "el programa acaba ara al juliol, en principi s'ha quedat fora del planter de contertulians que participaran en el nou programa d'agost i no té plans per a la nova temporada. Així que ja no li importa haver quedat fatal amb Cuarzo, la productora Viva la vida, perquè aquesta empresa s'ha quedat sense programa i no té cap altre en graella", indiquen a Informalia. Per això Ana María Aldón busca un futur a Telecinco.

Ana María Aldón ha rebut una suculenta oferta que no pot rebutjar. La mare de Gema podria fitxar per 'Sálvame'. Des que va participar en la 'Fashion Week', la dissenyadora és l'objectiu de La fàbrica de la tele. "Ho està valorant perquè ella es va sentir molt ben tractada quan la van contractar per a la passarel·la. Hi va haver molt bon rotllo amb els companys i, sobretot amb els caps", expliquen. I per descomptat Ortega Cano no estaria d'acord.