Telecinco ha obert la veda sobre el cas Mario Biondo. Un tema intocable anys enrere. La mort del càmera de 'Supervivientes' va romandre silenciada a la cadena, malgrat tota la polèmica que va implicar. Alguna cosa que va estranyar i molt als espectadors, sent el grup de comunicació dedicat especialment als temes de crònica social. Aleshores, Raquel Sánchez Silva un dels rostres claus de Mediaset. Per respecte a ella es va decidir obviar el tema.

Tanmateix, ara 'Sálvame' ha donat l'oportunitat als pares de Mario Biondo d'explicar-se a Espanya. Aquests han demanat de reobrir novament el cas. Continuen creient que el seu fill no es va suïcidar i que realment el van assassinar. A més, acusen la presentadora de tenir una cosa per veure en la seva mort, a causa de les seves incongruències en les seves declaracions i a la seva ocultació de proves.

Mario Biondo i la seva mare

Mario Biondo i la seva mare/ Agència

Raquel Sánchez Silva està molt dolguda per la qual cosa ha fet Mediaset amb un cas que no la deixa viure des de fa gairebé una dècada. A més, hauria posat en coneixement dels seus advocats les noves acusacions dels Biondo. Persones del seu entorn asseguren que prendrà accions legals. Està molt nerviosa i atipa.

La presentadora no entén com ara es decideix burxar a la ferida i causar-li més dolor. Tampoc no ho entenen els espectadors, i és que darrere d'aquest espectacle mediàtic s'amagaria un conflicte del passat. Des de 2011 fins a mitjans de 2015, Raquel Sánchez Silva va explicar amb un contracte d'exclusivitat amb la cadena. Va presentar més de deu programes. Després de donar a llum els seus bessons, a finals de 2015 comunica la seva decisió d'abandonar Mediaset per emprendre nous projectes.

raquel sanchez silva gtres

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo/ Agencia

A Paolo Vasile no li va asseure bé que es quedés embarassada quan havia d'anar-se'n a Hondures per gravar la nova edició de 'Supervivientes'. Tampoc no li va agradar que ella mateixa decidís que se n'anava a la competència. L'italià mai no perdona les traïcions i ara que s'ha reobert el cas ha vist l'oportunitat de venjar-se d'ella.

Els pares de Mario Biondo han obert el cas per enèsima vegada per descobrir la veritat, ara amb la investigació espanyola, i sembla que aquesta coincideix amb la italiana, no hi ha dubte, el càmera es va suïcidar, tal com informa la psicòloga i criminòloga Roberta Bruzzone. Sembla que Raquel Sánchez Silva pot descansar en pau, ja que el cas no tornarà a obrir-se.

raquel sanchez silva vestit vogue 2 GTRES

Raquel Sánchez Silva/ Agència

"Per a la Fiscalia General de Palerm no hi ha dubtes: Mario Biondo es va suïcidar. Aquestes són les conclusions a les quals va arribar el Ministeri Públic després que el mes de novembre passat el GIP acceptés l'oposició presentada per la família". Així llegim en la instància que, amb tota probabilitat, conduirà al tancament definitiu de la investigació que es ve desenvolupant des de fa 8 anys: "Es creu que les investigacions ordenades pel jutge d'instrucció, la reconstrucció fisicomecànica, així com les noves investigacions dutes a terme per iniciativa d'aquest despatx, no han aportat elements nous capaços de superar la hipòtesi original de suïcidi ja formulada per l'autoritat judicial espanyola".