Paolo Vasile ha volgut tenir tot lligall abans d'emetre la segona part del documental de Rocío Carrasco. Les audiències de la primera part i el rentat d'imatge de la cadena van ser molt satisfactoris per al directiu, així que va donar llum verda a nous capítols, això sí, va demanar d'anar amb cautela. 'La fàbrica de la tele' va tardar a posar tot a funcionar. Tanmateix, ja es troben rodant una temporada que els espectadors podrem gaudir ben aviat. No tant la família d'Ortega Cano.

Aquest mateix dilluns 6 de desembre 'Sálvame' anunciava la data oficial de l'estrena la sèrie documental. Ho feia Carlota Corredera, qui novament tornarà a posar-se al capdavant de l'espai. Aquesta segona temporada com ja vam conèixer portarà per títol 'En el nom de Rocío'.

rocio garric GTRES

Rocío Carrasco /EFE

La sèrie documental de Rocío Jurado s'estrenarà la propera setmana

"Després del pont, aquest programa comunicarà notícies que tenen a veure amb el docusèrie, fresques, molt desitjades," va dir Carlota Corredera referint-se a "Sálvame". "Direm coses que passaran. En "En el nom de Rocío", que és Rocío Jurado la més gran, succeiran coses grandioses", va afegir.

Mentre que la primera part va estar dedicada gairebé en la seva totalitat a Antonio David Flores, en aquesta ocasió la protagonista serà Rocío Jurado, però per bé. Els dolents de la història seran tots els que la van envoltar. Entre ells Ortega Cano, Glòria Camila, José Fernando, Rosa Benito o Amador Mohedano, entre d'altres. Aquest últim serà el que surti més esquitxat. Ja que Rocío Carrasco manté una dura batalla amb el seu oncle.

Rosada Garric

Rocío Carrasco / MEDIASET

En aquests capítols també recorrerem els llocs més emblemàtics de Chipiona, on Carrasco passejava quan era una nena, quan era feliç al costat de la seva mare. Rocío Carrasco ens mostrarà per fi aquest famós diari que escrivia Rocío Jurado i on s'amaga la veritat de tota la història. Com a hereva universal té en la seva possessió centenars de documents que no dubtarà a ensenyar com a proves a la seva versió al documental.

A finals d'aquesta setmana arribarà el primer tràiler que ens avançarà tot el que veurem. Diego Arrabal ha estat el primer en donar detalls sobre aquesta sèrie. "Tot el que van gravar el muntaran i faran un primer capítol" ha assegurat el periodista als seus seguidors. Fa molts mesos que els espectadors esperen, una estrena que s'ha retardat tres mesos, però prometen que valdrà la pena. De fet, volen que l'estrena sigui amb magnificència. "Em diuen que porten més de cinc dies buscant un teatre o un cinema de Madrid per fer una estrena amb magnificència d'aquest primer capítol, que es va gravar fa mesos."

Rosada Garric a punt de plorar 'Sálvame' Telecinco

Rocío Carrasco / Mediaset

Segons el paparazzi, de moment només veurem un primer capítol ja que la resta no estan gravats. A més, si s'emet la setmana del 13 de desembre, el pròxim ja és Nadal i caldria fer una pausa, així que sembla que això serà només un capítol 0.