Les audiències de Telecinco ja no són les de mesos enrere. Mentre liderava amb comoditat, ara Antena 3 no només li trepitja els talons, sinó que a més el guanya. El mes de setembre el va perdre i octubre el va guanyar per la mínima, aquest mes de novembre de moment guanya Atresmedia, així que Mediaset s'ha de posar les piles. Paolo Vasile té una arma sota el braç que mai no arriba. Es tracta de la segona temporada de la reeixida sèrie documental de Rocío Carrasco. Aquests nous capítols s'han retardat per diversos problemes legals, i és que la família d'Ortega Cano estaria frenant-los els peus amb diverses demandes. Mediaset vol tenir tot ben lligat abans de l'emissió.

Rosada Garric

Rocío Carrasco

Tot llest per a l'emissió de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco

En aquesta segona part, es narraria la història de Rocío Jurado amb Ortega Cano i els seus dos fills adoptius, Glòria Camila i José Fernando. A més, de la resta de membres de la família, com Amador Mohedano, entre d'altres. Tot es faria a partir d'un diari que va trobar Rocío Carrasco a l'habitació de la seva mare, a la casa de La Moraleja. Ella se'l va trobar mentre recollia tots els articles que es trobaven a la casa. Per tant, mai no se'l va donar en mà la seva mare, és a dir, que aquest diari també pertanyeria als seus altres dos fills, Glòria Camila i José Fernando. Per aquesta raó, i per estar preparada, l'influencer va demanar per via legal aquests documents.

rocio garric GTRES

Rocío Carrasco 

A Rocío Carrasco no li ha quedat més remei que lliurar-li a la seva germana tots els documents que ella ha presentat per a la segona part del documental. La dona de Fidel Albiac ja no s'amaga i en sortir dels jutjats, després de lliurar tota la documentació, va parlar amb els mitjans congregats a les portes. Aquesta va ser clara, creu que la seva germana està sent manipulada per Ortega Cano. "Pensava trobar-me a Ortega Cano", va dir. Poc després, Glòria Camila, sarcàstica, deia: "Jo pensava trobar-me a Fidel Albiac, fixa't", tornant el cop a la seva germana, donant a entendre que Rocío Carrasco està manipulada pel seu marit.

glòria camila demanda rocio garric 1633429278

Glòria Camila demanda Rocío Carrasco

Rocío Carrasco i Glòria Camila mai no han tingut gaire bona relació. Encara que la dona de Fidel Albiac va dir al seu documental que estima molt els seus germans, no els veu com a tal. Ella es considera filla única, potser perquè els seus altres dos germans són adoptats. Així s'explica a l'informe psicosocial encarregat pel Jutjat de violència sobre la dona d'Alcobendas per a Rocío Carrasco. "Manca de germans, sent filla única de la relació matrimonial dels seus pares", resa l'esmentat informe, segons El Mundo, diari que ha tingut accés al document.

En l'avaluació psicològica es repeteix tal afirmació: "És filla única, els seus pares es van separar quan ella comptava amb 9 anys d'edat".