Telecinco viu una crisi d'audiència històrica. En 30 anys que no ha anotat dades tan baixes. L'última temporada televisiva la va perdre tota davant Antena 3, i el mes d'agost va marcar mínim històric, per sota del 12%. Paolo Vasile centrava els seus esforços al setembre, però ni encara així lidera. Totes les estrenes han estat un fracàs menys 'L'illa de les temptacions', tanmateix les parelles no han ajudat la cadena a liderar, i és que la tarda de Telecinco és el gran problema.

'Sálvame' és en el dia d'avui un autèntic fracàs. Després de 13 anys els espectadors han abandonat el vaixell. Actualment es mou entorn del milió d'espectadors, una dada realment preocupant. La tarda d'Antena 3 és cada vegada més forta, i més es reforçarà el proper mes d'octubre amb l'arribada de Sonsoles Ónega i el seu nou programa.

Rocío Garric
Rocío Carrasco 

Paolo Vasile ja no sap que fer i ha jugat l'última carta. Rocío Carrasco hauria rebut un ultimàtum per part de la cadena. Els resultats de la segona temporada de la sèrie documental han estat un absolut desastre. Dilluns passat, amb Jorge Javier Vázquez al capdavant, es va quedar com a tercera opció, per sota de 'MasterChef' i 'Germans'.

Rocio Carrasco accepta un cara a cara amb Ortega Cano

A 'La fàbrica de la tele' se li ha ocorregut un enfrontament únic que se saldaria amb quotes d'audiència elevades. Per primera vegada en la història de la televisió veuríem un cara a cara entre Rocío Carrasco i Ortega Cano. La dona de Fidel Albiac i el marit d'Ana María Aldón es veurien les cares després de la mort de Rocío Jurado.

Durant aquesta segona temporada Rocío Carrasco ha arremès durament contra el torero. Ha revelat el seu fosc compartiment, les fotografies que la seva mare va comprar i va assegurar que la cantant no estava enamorada d'ell, ni tan sols va ser idea seva adoptar els seus germans, Glòria Camila i José Fernando. Ortega Cano ha explotat en nombroses ocasions i ha avisat de demandes.

Ortega Canós Mediaset
Ortega Cano Mediaset

Per això és difícil que Ortega Cano accepti asseure's en un plató davant la seva principal enemiga, Rocío Carrasco, i qui s'està encarregant de destrossar la seva vida. Sorprèn que la dona de Fidel Albiac sí que hagi acceptat, potser perquè té segur al 100% que el torero mai no es posaria davant de les càmeres davant d'ella.

Rocío Carrasco no té cap por d'Ortega Cano. De fet, va respondre públicament davant de la possibilitat de rebre una demanda. "Si em volen demandar per contestar-los des de les meves experiències viscudes i del que sé, que ho facin, que no hi ha problema. Però jo m'esperaria perquè no està tot explicat", començava explicant la passada nit de dimarts, 20 de setembre, a través d'un àudio.

"Estic segur que Rocío Carrasco estaria encantada de venir aquí i enfrontar-se a Ortega Cano. Si ell volgués, clar... Que no li toquin els nassos. No demandarà perquè si la demanda li cauen els pals. Ella ha viscut una sèrie de situacions que clar... I amb tota la raó del món està desitjant que ell li demandi perquè ha viscut una sèrie de situacions que podria explicar...", assegurava Jorge Javier Vázquez.