Mediaset passa la crisi més important de la seva història. Després de liderar amb comoditat durant 33 mesos de forma consecutiva, Antena 3 el va avançar en l'última temporada televisiva i ja acumula 10 mesos de rècord. Telecinco no només ha perdut el curs televisiu, sinó que a més va anotar a l'agost el seu mínim històric, i al setembre la situació no millora. La cadena de Fuencarral va ser la primera en estrenar els seus nous programes, però cap no ha funcionat, l'única excepció 'L'illa de les temptacions', però encara així no li va servir per liderar.

Sembla que Paolo Vasile encara no se n'ha adonat on està el seu error més important, més enllà de fer una televisió avorrida, sempre amb el mateix estil de programes i els mateixos protagonistes. El gran fracàs de Telecinco és la tarda i allà s'emet 'Sálvame', programa que no supera el milió d'espectadors, la diferència amb Antena 3 és més que notable. Aquestes són les cinc hores que Telecinco ha de solucionar.

Toñi Morenor Mediaset
Toñi Moreno Mediaset

Paolo Vasile acaba amb Toñi Moreno

Però de moment Paolo Vasile ha decidit acabar amb una de les presentadores de Mediaset, sempre en la reserva. Toñi Moreno, al carrer. La gaditana es va mostrar molt contenta aquest estiu amb la renovació de 'Déjate querer'. En les últimes 24 hores s'ha ordenat la cancel·lació del programa de Telecinco per les seves baixes dades d'audiència.

A finals de juliol es va emetre la trobada entre Omar Sánchez i Anabel Pantoja per saldar els seus deutes, aquest programa va anotar màxim d'audiència i van encarregar nous lliuraments. Tanmateix, Paolo Vasile no es va adonar que aquestes dades només eren perquè la parella interessava al públic en aquell moment, no pel programa.

Toñi Morenor MEDIASET
Toñi Moreno MEDIASET

Bluper ha estat l'encarregat d'informar sobre la paralització dels enregistraments del programa de Toñi Moreno. Una altra vegada al carrer i sense expectatives de tornar. Tots els programes que ha presentat la gaditana a Telecinco han estat un absolut fracàs.

Des de finals d'agost es gravaven nous lliuraments de què ja es podien gaudir en la nit dels divendres, i es pensava continuar-los fins a l'octubre. Encara que estava tot preparat aquesta setmana per gravar el nou programa, el grup de comunicació ha ordenat la seva paralització.

Es desconeix en aquests moments si serà una cancel·lació absoluta. Potser és probable que s'utilitzi com un programa comodí i puguem veure-ho en alguna època de menor consum televisiu. Ara per ara Toñi Moreno es queda a casa. Dur cop per a ella. De moment no s'ha pronunciat.