Telecinco afronta la crisi més important de la seva història. El seu model de televisió ha deixat de funcionar. Els espectadors han donat l'esquena als seus realities i programes del cor. Després de liderar durant 33 mesos de forma consecutiva, va perdre tot un curs televisiu, 10 mesos, davant el seu rival directe, Antena 3. Mediaset ja bolcava tots els seus esforços al setembre, però tampoc no li està resultant fàcil. Gràcies a la semifinal i final de bàsquet amb Espanya com a triomfadora ha aconseguit posicionar-se líder durant tres dies consecutius, però no sembla que això vagi a ser una tendència.

Els seus programes estan sota mínims. Les principals estrenes d'aquest primer trimestre no han funcionat i s'han hagut de prendre mesures urgents amb tots ells. Canvis d'horaris i reforços amb altres presentadors. 'Got talent España, En el nom de Rocío' o 'Malson al paradís'.

Omar Sánchez MEDIASET
Omar Sánchez MEDIASET

Els dos primers van canviar de dia i van millorar un punt. Aquesta setmana, fins i tot, Jorge Javier Vázquez s'ocuparà de la sèrie documental de Rocío Carrasco. Tot perquè Telecinco pensa esgarrapar punts a Antena 3 amb 'L'illa de les temptacions', però ja no li queda res més. És el seu últim cartutx.

Mentrestant, Telecinco intenta millorar les dades d'audiència de 'Malson al paradís'. És complicat. El reality anota mínim rere mínim en la seva tercera setmana de concurs. Encara que els espectadors han valorat bé el càsting i els jocs, alguna cosa li falla al concurs. Estan cansat de sempre el mateix?

Raquel Lozano MEDIASET
Raquel Lozano MEDIASET

Última incorporació per reflotar les audiències

Paolo Vasile ha ordenat canvis abans de tancar les emissions del concurs. Amb tal de reflotar l'audiència Telecinco s'aprofitarà d'Omar Sánchez, que es troba en el focus mediàtic per Anabel Pantoja. Després de trencar amb ella tan sols quatre mesos després del casament, al concursant se l'ha vinculat amb Alèxia Rivas i ara amb Raquel Lozano, que entra en qualitat de concursant en ple dret. D'aquesta forma la intenció és incendiar les trames i crear conflicte per generar un interès més gran en el públic.

Però sembla que això no serà del gust d'Omar Sánchez perquè hauria trobat de nou l'amor a la granja. Raquel Lozano entra per cantar-li les quaranta a qui era el seu xicot. L'acusa de mentider i se sent enganyada.